ΓΔ: 2669.72 -2.51% Τζίρος: 508.63 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο

Κ. Τσουκαλάς: Οι δηλώσεις Συρίγου για Κάσο φέρνουν σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση

Ο Κ. Τσουκαλάς υποστηρίζει πως οι δηλώσεις του κ. Συρίγου για την Κάσο εκθέτουν την κυβέρνηση, επιβεβαιώνουν τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ για τη διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου και τονίζει την ανάγκη σαφούς χρονοδιαγράμματος υλοποίησης.

Στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης βρέθηκαν οι δηλώσεις του κ. Συρίγου σχετικά με την υπόθεση της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, με τον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ Κώστα Τσουκαλά να επισημαίνει ότι οι τοποθετήσεις αυτές «εκθέτουν την κυβέρνηση και ακυρώνουν μονομιάς τα κυβερνητικά αφηγήματα περί ευθύνης της Κύπρου για τη μη πόντιση του καλωδίου».

Ο κ. Τσουκαλάς τονίζει πως οι δηλώσεις επιβεβαιώνουν πλήρως τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, όπως έχουν διατυπωθεί τα τελευταία χρόνια, υπογραμμίζοντας ότι το έργο διαθέτει όχι μόνο οικονομική διάσταση αλλά και βαθιά γεωπολιτική σημασία.

Στη δήλωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου αναφέρει ότι «το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός του έχουν ζητήσει επανειλημμένα να ανακοινωθεί σαφές χρονοδιάγραμμα για την πορεία υλοποίησης του έργου της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου με πλήρη σεβασμό στα κυριαρχικά μας δικαιώματα».

Παράλληλα, επισημαίνει πως η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση που δεν θα επιτρέπει καμία αμφισβήτηση από το ανιστόρητο δόγμα της ‘γαλάζιας πατρίδας’.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Μαρινάκης: Η αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης αφορά όλους μας

Ο Παύλος Μαρινάκης διαψεύδει ψευδές δημοσίευμα για τον Γιώργο Γεραπετρίτη, τονίζοντας την ανάγκη συστράτευσης όλων ενάντια στη διασπορά ψευδών ειδήσεων και τη στοχοποίηση προσώπων, για την προστασία της δημοκρατίας.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Γιατί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν εξηγεί τι διαψεύδει;

Το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος δεν εξηγεί τι ακριβώς διαψεύδει σχετικά με τη φημολογούμενη τροπολογία για την Intellexa, σημειώνοντας καθυστερημένη και ασαφή απάντηση από τις κυβερνητικές πηγές.
αναμμένο κερί πένθους
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γ. Αμανατίδη

Το ΠΑΣΟΚ αποχαιρετά με σεβασμό τον δημοσιογράφο Γιάννη Αμανατίδη, εκφράζοντας συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Τονίζει πως διακρίθηκε για το ήθος, την αφοσίωση και τους δημοκρατικούς του αγώνες στη δημοσιογραφία.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Π. Δουδωνής: Εξώδικο από Real Polls με απαίτηση για δήλωση μετανοίας

Ο Παναγιώτης Δουδωνής, βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε πως μπήκε στην πολιτική για να λέει την αλήθεια και γνωστοποίησε ότι δέχτηκε εξώδικο από τη Real Polls, τονίζοντας πως δεν θα υποχωρήσει στις πιέσεις.
Παύλος Μαρινάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης κατά Ανδρουλάκη: Παραπληροφόρηση για SAFE και δικαίωμα βέτο στην ΕΕ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Π. Μαρινάκης κατηγόρησε τον Ν. Ανδρουλάκη για διαστρέβλωση σχετικά με τη συμμετοχή της Τουρκίας στο SAFE. Ανέφερε ότι προστέθηκε διάταξη που απαιτεί ομόφωνη έγκριση από όλα τα κράτη-μέλη.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ κατά Μαρινάκη: «Σιωπή» για χαμηλόμισθους εκπαιδευτικούς και αλαζονεία

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επικρίνει την κυβέρνηση και τον Π. Μαρινάκη για απουσία αντίδρασης σε αναφορά για χαμηλόμισθους εκπαιδευτικούς, μιλώντας για αλαζονεία και «βιαστικές» τοποθετήσεις.