ΓΔ: 2559.18 -0.35% Τζίρος: 356.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο

Συνάντηση του Κ. Τασούλα με τον βουλευτή Γ. Αμυρά στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας συναντήθηκε με τον βουλευτή Ιωαννίνων Γιώργο Αμυρά, ο οποίος τον ενημέρωσε για ζητήματα της περιοχής του και για πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει σχετικά με γενικότερα θέματα.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Τασούλα και τον βουλευτή Ιωαννίνων της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Αμυρά, ο οποίος έχει διατελέσει και υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο βουλευτής ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για θέματα που αφορούν την περιφέρεια Ιωαννίνων καθώς και για ευρύτερα ζητήματα και πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σταύρος Παπασταύρου συζήτηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπασταύρου: Σταθερή στήριξη σε νοικοκυριά όσο διαρκεί η ένταση στο Ορμούζ

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου, διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση έχει τα εργαλεία για να στηρίξει νοικοκυριά και επιχειρήσεις ενόψει της ενεργειακής κρίσης, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια και τις ΑΠΕ.
Νίκος Ταγαράς στο γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το ΤΕΕ αποχαιρετά τον Νίκο Ταγαρά, σημαντικό μηχανικό και πολιτικό

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και ο τεχνικός κόσμος αποχαιρετούν με θλίψη τον Νίκο Ταγαρά, πολιτικό μηχανικό και υφυπουργό, που έφυγε από τη ζωή στις 29 Μαΐου σε ηλικία 70 ετών. Μάχιμος μηχανικός και ουσιαστικός πολιτικός.
Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μητσοτάκης υιοθετεί το δόγμα Τραμπισμού και «drill baby drill»

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατακρίνει την κυβέρνηση για επικοινωνιακό σόου με τις νέες συμφωνίες εξόρυξης υδρογονανθράκων, τονίζοντας την απραξία σε προηγούμενες συμβάσεις και υπογραμμίζοντας την αντίφαση με τις εξαγγελίες για πράσινη ενέργεια.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Ο Στέφανος Μάνος δικαιώθηκε στις μεγάλες του επιλογές

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην πολιτική παρακαταθήκη και το έργο του Στέφανου Μάνου, κατά την ονοματοδοσία αίθουσας του ΥΠΕΝ, τονίζοντας τη σημασία της προσέγγισής του στην προστασία του περιβάλλοντος και την οικονομική ανάπτυξη.
Ελληνική σημαία κυματίζει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης: Όποιος δεν ένιωσε περηφάνια για την Ελλάδα φορά παρωπίδες

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης τόνισε τον καθοριστικό ρόλο της Ελλάδας ως βασικού συμμάχου των ΗΠΑ σε άμυνα και ενέργεια, χαρακτηρίζοντας την ομιλία Ρούμπιο στην Πνύκα «ιστορική στιγμή» για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις.
Αίθουσα ελληνικής Βουλής
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Από 15 Οκτωβρίου η επιδότηση πετρελαίου, τροπολογία στη Βουλή

Νέα νομοθετική πρωτοβουλία προβλέπει επιδότηση πετρελαίου θέρμανσης από 15/10 έως 31/10/2026, με όφελος απευθείας στους καταναλωτές, χωρίς κέρδος για διυλιστήρια και εταιρείες, καλύπτοντας το κόστος από τον κρατικό προϋπολογισμό.