ΓΔ: 2559.18 -0.35% Τζίρος: 356.96 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Ελικόπτερο
Φωτο: Ελικόπτερο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων. Credit: Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας

ΓΕΣ: Εισαγωγή επιτυχόντων στη ΣΜΥ

Το ΓΕΣ καλεί τους επιτυχόντες της ΣΜΥ να παρουσιαστούν για κατάταξη στα Τρίκαλα στις 8 Σεπτεμβρίου 2026, 08:00 π.μ., με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Πληροφορίες υπάρχουν στην ιστοσελίδα της ΣΜΥ.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) ανακοίνωσε ότι οι επιτυχόντες στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών (ΣΜΥ), μέσω των πρόσφατων γενικών εξετάσεων του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, καλούνται να παρουσιαστούν για κατάταξη στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα Θεσσαλίας, την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026, στις 08:00 π.μ.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ, οι επιτυχόντες οφείλουν να προσέλθουν με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, όπως αυτά καθορίζονται στην αντίστοιχη εγκύκλιο προκήρυξης του διαγωνισμού επιλογής (ΕΔΥΕΘΑ 04/2026).

Για επιπλέον πληροφορίες, οι νέοι σπουδαστές μπορούν να επισκεφθούν την ηλεκτρονική διεύθυνση της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοφία Ζαχαράκη πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζαχαράκη: Πρόσβαση στην εκπαίδευση για όλα τα παιδιά, παντού στη χώρα

Η Σοφία Ζαχαράκη τόνισε τη σημασία διατήρησης των μικρών σχολείων στην περιφέρεια, της ενίσχυσης του εκπαιδευτικού συστήματος με μόνιμο προσωπικό και της αναβάθμισης των σχολικών υποδομών, με έμφαση στα ολιγομελή τμήματα.
Σοφία Ζαχαράκη πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Ζαχαράκη, Άκης Σκέρτσος και Αντ. Παπαδημητρίου στα ΔΗΜΩΣ Κολωνού

Το Ωνάσειο Γυμνάσιο και Λύκειο Κολωνού επισκέφθηκαν οι Σ. Ζαχαράκη, Α. Σκέρτσος και Α.Στ. Παπαδημητρίου, περιηγήθηκαν στους χώρους, συνομίλησαν με εκπαιδευτικούς και παρακολούθησαν δραστηριότητες σε διάφορα εργαστήρια.
Υπουργείο Παιδείας κτίριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέχρι 50% έκπτωση στα εισιτήρια πλοίων για αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Έως 50% εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, και συχνά και στα οχήματα, θα ισχύουν για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς το σχολικό έτος 2026-2027, με πρωτοβουλία των Υπουργείων Παιδείας και Ναυτιλίας και τη συμμετοχή μεγάλων εταιρειών.
Υπουργείο Παιδείας κτίριο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Παιδείας: Έρευνα για τον θάνατο 17χρονου μαθητή στο Πευκοχώρι

Το Υπουργείο Παιδείας εκφράζει συλλυπητήρια για τον θάνατο 17χρονου μαθητή στο Πευκοχώρι. Επί τόπου παρεσχέθησαν άμεσα πρώτες βοήθειες, ενώ δρομολογήθηκε πλήρης διερεύνηση των συνθηκών. Ψυχολόγος και κοινωνικός λειτουργός θα στηρίξουν το σχολείο.
Σοφία Ζαχαράκη κοντινό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραστατίδης: Ανοιχτός διάλογος στη Βουλή για το Νέο Λύκειο ζητά από την Υπουργό

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής εκφράζει σοβαρές ενστάσεις για τον Εθνικό Διάλογο για το Νέο Λύκειο, ζητώντας ουσιαστικό, ανοιχτό και θεσμικό διάλογο στη Βουλή και ουσιαστική συμμετοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων.