ΓΔ: 2613.49 1.22% Τζίρος: 290.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:18
Παύλος Πολάκης στη Βουλή

Ο Παύλος Πολάκης αποσύρεται από την κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης, με μαντινάδα από τα Σφακιά, αφήνει να εννοηθεί πως δεν θα διεκδικήσει την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας μοναδική υποψήφια τη Ρένα Δούρου. Δεν θα παρευρεθεί στη σημερινή συνεδρίαση.

Με μία χαρακτηριστική μαντινάδα από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Σφακιά, ο Παύλος Πολάκης άφησε να εννοηθεί ότι προτίθεται να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, η Ρένα Δούρου παραμένει η μόνη υποψήφια για τη θέση της προέδρου.

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης σημειώνει: «Στράτα μου ίδια ήσουνα κι ίδια πομένεις πάντα…και δεν χωρούν στο δρόμο μου των αλλονών κουμάντα! Χαιρετίσματα από Σφακιά σε όλους τους καλούς! Οι άλλοι ό,τι κι αν κάνουν δεν μας αγγίζουν γιατί δείξανε και το πραγματικό τους μπόι και το ηθικό τους ανάστημα….ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ».

Ο Παύλος Πολάκης βρίσκεται στα Σφακιά και δεν θα παραστεί στην Κουμουνδούρου, στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως όλα δείχνουν, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής δεν θα διεκδικήσει άλλο ρόλο ή αξίωμα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παύλος Πολάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έντονες διαφωνίες στον ΣΥΡΙΖΑ για τη διαδικασία εκλογής αρχηγού

Ένταση προκάλεσε στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ η πρόταση Πολάκη για εκλογή αρχηγού ως τον Ιανουάριο, με την πλειοψηφία, τη Ρένα Δούρου και τον Νίκο Παππά, να διαφωνούν, επικαλούμενοι την ανάγκη συλλογικότητας και σταθερότητας.
Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρένα Δούρου: Μόνο εμείς καταθέσαμε έγκαιρες προτάσεις κατά της ακρίβειας

Η Ρένα Δούρου δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι το μόνο κόμμα που πρότεινε έγκαιρα λύσεις για το ιδιωτικό χρέος και την ακρίβεια, επισημαίνοντας την ανάγκη ανασύνταξης του κόμματος και δηλώνοντας βέβαιη την είσοδό του στη Βουλή.
Παύλος Πολάκης στη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης: Ζητά δημοσίευση συμφωνίας για Μονή Σινά από ΥΠΕΞ

Ο Παύλος Πολάκης ζήτησε να δημοσιοποιηθεί η Συμφωνία που καλούνται να υπογράψουν οι μοναχοί της Μονής Σινά, ενώ κατέθεσε έγγραφο που διαψεύδει το ΥΠΕΞ σχετικά με την εκδίκαση της υπόθεσης στο αιγυπτιακό δικαστήριο.
Ρένα Δούρου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρ. Δούρου: Στελέχη μας κρατούν έδρες σαν να είναι δικές τους

Η Ρένα Δούρου άσκησε κριτική σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που κρατούν έδρες σαν να τους ανήκουν, εκφράζοντας θλίψη για τη στάση τους. Τόνισε ότι η συμμετοχή στη Βουλή είναι ευθύνη και υπογράμμισε την πίστη της στην Αριστερά.
Κώστας Ζαχαριάδης ομιλεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Τελεσίγραφο σε ανεξάρτητους βουλευτές, αίτημα παραίτησης Ζαχαριάδη

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ δημοσίευσε βίντεο με δηλώσεις βουλευτών που ζητούν να παραδώσουν την έδρα τους όσοι αποχώρησαν από το κόμμα και ζητά την παραίτηση Ζαχαριάδη από τη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων.
ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η τοποθέτηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Κίμπερλι Γκιλφόιλ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις από τη ΝΔ για τις καταγγελίες περί παρεμβάσεων της Αμερικανίδας πρέσβη Γκιλφόιλ και ερωτά ποιοι επιχειρηματικοί όμιλοι ευνοήθηκαν και πώς διασφαλίστηκε το δημόσιο συμφέρον.