ΓΔ: 2449.6 -1.06% Τζίρος: 168.19 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 15:37:36
Παύλος Πολάκης στη Βουλή

Ο Παύλος Πολάκης αποσύρεται από την κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης, με μαντινάδα από τα Σφακιά, αφήνει να εννοηθεί πως δεν θα διεκδικήσει την προεδρία της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας μοναδική υποψήφια τη Ρένα Δούρου. Δεν θα παρευρεθεί στη σημερινή συνεδρίαση.

Με μία χαρακτηριστική μαντινάδα από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τα Σφακιά, ο Παύλος Πολάκης άφησε να εννοηθεί ότι προτίθεται να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της προεδρίας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, η Ρένα Δούρου παραμένει η μόνη υποψήφια για τη θέση της προέδρου.

Στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης σημειώνει: «Στράτα μου ίδια ήσουνα κι ίδια πομένεις πάντα…και δεν χωρούν στο δρόμο μου των αλλονών κουμάντα! Χαιρετίσματα από Σφακιά σε όλους τους καλούς! Οι άλλοι ό,τι κι αν κάνουν δεν μας αγγίζουν γιατί δείξανε και το πραγματικό τους μπόι και το ηθικό τους ανάστημα….ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ».

Ο Παύλος Πολάκης βρίσκεται στα Σφακιά και δεν θα παραστεί στην Κουμουνδούρου, στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως όλα δείχνουν, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής δεν θα διεκδικήσει άλλο ρόλο ή αξίωμα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ βάθρο ομιλίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραίτηση Γιάννη Ραγκούση από τη θέση του στη γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιάννης Ραγκούσης ανακοίνωσε με σύντομη δήλωση την παραίτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ευχαριστώντας τα μέλη και τα στελέχη με τα οποία συνεργάστηκε στη Β' Πειραιά και σε όλη τη χώρα από το 2019 μέχρι σήμερα.
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραιτήσεις 63 μελών της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Εξήντα τρία μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραιτήθηκαν, καταγγέλλοντας εσωστρέφεια και πρακτικές που πλήττουν την ενότητα του κόμματος, καλώντας σε συλλογική υπέρβαση και επαναφορά του προοδευτικού χώρου.
ΣΥΡΙΖΑ βάθρο ομιλίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει Κεντρικής Επιτροπής

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συνεδριάζει την Παρασκευή 17 Ιουλίου στις 15:00 στα γραφεία της Κουμουνδούρου για την προετοιμασία της Κεντρικής Επιτροπής, που θα συνέλθει το Σάββατο 18 Ιουλίου στο Wyndham Grand Athens.