ΓΔ: 2613.49 1.22% Τζίρος: 290.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:18
Νίκος Ταγαράς στο γραφείο
Φώτο: SOOC

Τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του Νίκου Ταγαρά παρουσία του πρωθυπουργού

Στον καθεδρικό ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο τελείται η εξόδιος ακολουθία για τον Νίκο Ταγαρά, παρουσία του πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων, ενώ αγήματα και μπάντα του στρατού αποδίδουν τιμές.

Σε κλίμα συγκίνησης τελείται αυτή την ώρα στον καθεδρικό ιερό ναό του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο η εξόδιος ακολουθία για τον βουλευτή Κορινθίας και υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Νίκο Ταγαρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 70 ετών. Παρών στην τελετή είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Της εξοδίου ακολουθίας προεξάρχει ο μητροπολίτης Κορίνθου, Παύλος. Μεταξύ των παρισταμένων συγκαταλέγονται ο πρόεδρος της Βουλής, Νικήτας Κακλαμάνης, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η υπουργός Εργασίας, Νίκη Κεραμέως, ο υπουργός Υποδομών, Χρίστος Δήμας, καθώς και η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη.

Παρόντες είναι επίσης υφυπουργοί της κυβέρνησης, βουλευτές της ΝΔ, ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης, μεταξύ άλλων εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου.

Έξω από τον ιερό ναό έχουν παραταχθεί αγήματα του στρατού και στρατιωτική μπάντα που αποδίδουν τιμές στον εκλιπόντα πολιτικό.

Η σορός του Νίκου Ταγαρά έφθασε στον ναό περίπου στις 10:00 το πρωί, συνοδευόμενη από τα μέλη της οικογένειάς του. Η ταφή θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο Χιλιομόδι Κορινθίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Όχι σε εκπτώσεις σε ΚΑΠ και συνοχή για πολιτική ευκολία

Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης τόνισε πως οι διαπραγματεύσεις για το νέο δημοσιονομικό πλαίσιο είναι δύσκολες, με έμφαση στη διατήρηση κονδυλίων για ΚΑΠ και συνοχή. Τόνισε τη σημασία της στήριξης πολιτών και ευχήθηκε συμφωνία ως το 2024.
Όλγα Κεφαλογιάννη ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όλγα Κεφαλογιάννη: Προτεραιότητα η αναβάθμιση του θαλάσσιου τουρισμού

Η Όλγα Κεφαλογιάννη υπογράμμισε τη σημασία του θαλάσσιου τουρισμού για την οικονομία, τονίζοντας τις επενδύσεις σε υποδομές και υπηρεσίες. Τόνισε ότι ο κλάδος συμβάλλει σε βιώσιμη ανάπτυξη και ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Ελλάδας.
Κτίριο Ευρωπαϊκής Επιτροπής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηβασιλείου: Συναντήσεις με Επιτρόπους Άμυνας και Συνοχής στις Βρυξέλλες

Στις Βρυξέλλες ο Τ. Χατζηβασιλείου συμμετείχε με τον Πρωθυπουργό στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και είχε συναντήσεις με Ευρωπαίους αξιωματούχους για την προετοιμασία της Ελληνικής Προεδρίας ΕΕ το 2027, εστιάζοντας σε συνοχή και δημογραφικό.
Νίκος Δένδιας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Δένδιας: Ενίσχυση στρατηγικής Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας και ασφάλειας

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε στο Ριάντ με τον διάδοχο του θρόνου και τον υπουργό Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας, συζητώντας για τη στρατηγική συνεργασία, την περιφερειακή ασφάλεια και την αμυντική καινοτομία μεταξύ των δύο χωρών.
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Ζητάμε ευελιξία για στοχευμένα μέτρα σε ευάλωτους πολίτες

Ο πρωθυπουργός τόνισε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ότι απαιτείται μεγαλύτερη ευελιξία στο δημοσιονομικό πλαίσιο για στοχευμένη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων, ενώ ζήτησε επανεξέταση του ETS λόγω μεταβλημένων συνθηκών.
Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα μέτρα για καύσιμα και θέρμανση: Επίδομα 1.560€ και μειώσεις τιμών

Η κυβέρνηση θεσπίζει νέα μέτρα κατά της ενεργειακής κρίσης με μειώσεις στα καύσιμα και αύξηση 30% στο επίδομα θέρμανσης, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά ευρωπαϊκή παρέμβαση για τις υψηλές τιμές ενέργειας.