ΓΔ: 2266.09 2.08% Τζίρος: 705.13 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Νίκος Ανδρουλάκης Βουλή
Φώτο: Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, Credits: Aris Oikonomou/ SOOC

ΠΑΣΟΚ: Συνάντηση Ανδρουλάκη με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών

Ο πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης και αρμόδιοι τομεάρχες του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθούν με το ΔΣ της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για την πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία.

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών θα συναντηθεί την Πέμπτη 30 Απριλίου, στις 14:00, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. 

Στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athens Capital, θα συμμετάσχουν και οι αρμόδιοι τομεάρχες του κόμματος, με αντικείμενο συζήτησης την πρόσφατη νομοθετική πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τελετή βράβευσης ομάδα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πρώτη θέση Ελληνίδων μαθητριών στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Χρηματοοικονομικών

Η Σοφία Μαρία Τριβυζά και η Ουρανία Τετζιρίδου, μαθήτριες του ΓΕΛ Μυγδονίας, κατέκτησαν την 1η θέση στο European Money Quiz 2024 στις Βρυξέλλες, ανάμεσα σε εξήντα μαθητές από 30 ευρωπαϊκές χώρες.
Παύλος Μαρινάκης πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Η κυβέρνηση απαντά στον λαϊκισμό Τσίπρα με στήριξη της οικονομίας

Ο Παύλος Μαρινάκης κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα για θράσος μετά την ανάρτησή του για τις τράπεζες, θυμίζοντας ότι ως πρωθυπουργός έκλεισε τις τράπεζες, έφερε capital controls και άφησε τους δανειολήπτες απροστάτευτους.
Σπίτι στεγαστικό δάνειο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Έως 2 Ιουνίου 2026 οι υπογραφές δανείων για το «ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΙΙ»

Οι δικαιούχοι του προγράμματος «ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΙΙ» καλούνται να ολοκληρώσουν τη διαδικασία υπογραφής της δανειακής τους σύμβασης έως 2/6/2026, προσκομίζοντας στην τράπεζα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Μετά την ημερομηνία η σύμβαση δεν θα είναι εφικτή.
Μιλένα Αποστολάκη Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μ. Αποστολάκη: Κανόνες στις τράπεζες και κοινωνικό μέρισμα στους πολίτες

Το ΠΑΣΟΚ με τρεις τροπολογίες για τις τράπεζες, στο νομοσχέδιο του Υπ. Ανάπτυξης και με πρώτο υπογράφοντα τον Νίκο Ανδρουλάκη, ζητά να μπουν κανόνες στο τραπεζικό σύστημα και να διασφαλιστεί κοινωνικό μέρισμα για τους πολίτες.