ΓΔ: 2318.73 2.07% Τζίρος: 196.81 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:12
Κωνσταντίνος Τασούλας γραφείο
Φωτο: Giannis Liakos / POOL / SOOC

Στη Σύρο ο Κ. Τασούλας για την Ακολουθία του Επιταφίου και την Ανάσταση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας θα παραστεί αύριο, Μεγάλη Παρασκευή, στην Ακολουθία του Επιταφίου στην Ερμούπολη Σύρου και το Μεγάλο Σάββατο στην Αναστάσιμη Ακολουθία στον Ι.Ν. Αγίου Ιωάννη Ποσειδωνίας.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, θα παραστεί αύριο, Μεγάλη Παρασκευή 10 Απριλίου, στην Ακολουθία του Επιταφίου στον Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στην Ερμούπολη της Σύρου.

Το Μεγάλο Σάββατο, ο κ. Τασούλας θα παρακολουθήσει την Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Ποσειδωνίας Σύρου, ολοκληρώνοντας έτσι την πασχαλινή του παρουσία στο νησί.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραδοσιακό σοκάκι Αρναίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αρναία Χαλκιδικής: Αιώνια έθιμα ξαναζωντανεύουν στα Αριστοτέλεια

Στην Αρναία Χαλκιδικής τα έθιμα είναι ζωντανό μέρος της καθημερινότητας, περνώντας από γενιά σε γενιά με συγκίνηση και πίστη. «Οι παραδόσεις είναι η ζωή μας», λέει ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρείας, Χρήστος Ζυγούρης.
Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τιμητική εκδήλωση για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Θέατρο Παλλάς

Στο κατάμεστο Θέατρο Παλλάς τιμήθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, με αφορμή 35 χρόνια από την εκλογή του και 65 από τη χειροτονία του. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από «Ρωμηών Πράξεις» υπό την αιγίδα της Βουλής.
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΠτΔ εξήρε την ανεκτίμητη προσφορά του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, υποδέχθηκε με χαρά και σεβασμό τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη του προσφορά και τη σημασία της Ορθοδοξίας για την παγκόσμια καταλλαγή και ειρήνη.
Κόκκινα πασχαλινά αυγά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελληνική κοινότητα Νορβηγίας διατηρεί ζωντανό το Πάσχα με παραδόσεις

Στο Όσλο, εκατοντάδες πιστοί ακολούθησαν τον Επιτάφιο Μεγάλης Παρασκευής με ψαλμωδίες και σεμνότητα, αναβιώνοντας ελληνικό Πάσχα μακριά από την πατρίδα. Η γιορτή κορυφώνεται με μαγειρίτσα και γλέντι την Κυριακή του Πάσχα.
Νίκος Χαρδαλιάς ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχές για το Πάσχα από τον περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά

Ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, τονίζει στο αναστάσιμο μήνυμά του ότι το φως είναι επιλογή, ευθύνη και συνεχής προσπάθεια, υπογραμμίζοντας πως το Πάσχα σηματοδοτεί ελπίδα, πίστη και αναγέννηση σε δύσκολες εποχές.