ΓΔ: 2657.05 -0.75% Τζίρος: 258.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Πάυλος Μαρινάκης ομιλία
Φώτο; SOOC

Ο Π. Μαρινάκης ανακοίνωσε τις αλλαγές στην κυβέρνηση

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα μετά από απόφαση του πρωθυπουργού, ξεκινώντας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ανακοίνωσε σήμερα τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα, κατόπιν απόφασης του πρωθυπουργού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων αναλαμβάνει υπουργός ο Μαργαρίτης Σχοινάς, ενώ υφυπουργοί τοποθετούνται ο Μακάριος Λαζαρίδης και ο Γιάννης Ανδριανός.

Στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας αναλαμβάνει υπουργός ο Ευάγγελος Τουρνάς, με υφυπουργό τον Κώστα Κατσαφάδο.

Όπως αναφέρθηκε, οι αρμοδιότητες του χαρτοφυλακίου της Ψυχικής Υγείας, που είχε μέχρι σήμερα ο τέως υφυπουργός Δημήτρης Βαρτζόπουλος, θα κατανεμηθούν εσωτερικά στο Υπουργείο Υγείας.

Η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 4 Απριλίου, στις 11:00, στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Τασούλα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Αλληλεγγύη στη Γερμανία – Οι δημοκρατίες δεν εκφοβίζονται

Τη στήριξη της Ελλάδας στη Γερμανία για τη ρωσική επίθεση στη Λειψία εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως οι προσπάθειες εκφοβισμού απέναντι στις δημοκρατίες δεν θα πετύχουν και η προστασία των πολιτών παραμένει προτεραιότητα.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά ξέσπασε στην Αγριλιά Μεσολογγίου

Μεγάλη πυροσβεστική δύναμη, με 32 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα και 12 οχήματα, επιχειρεί στον Αγριλιά Μεσολογγίου για την κατάσβεση φωτιάς σε αγροτοδασική περιοχή. Από αέρος συνδράμουν πέντε πυροσβεστικά αεροπλάνα.
Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαννιτσά: Προφυλακιστέος 26χρονος για τραυματισμό 27χρονου σε καβγά

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 26χρονος στα Γιαννιτσά, κατηγορούμενος για τον σοβαρό τραυματισμό 27χρονου σε καβγά. Παρά τις εξηγήσεις του, η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.