ΓΔ: 2657.05 -0.75% Τζίρος: 258.85 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Πλήθος στη δίκη Τέμπη
Πολίτες και συγγενείς σε αίθουσα δικαστηρίου για τη δίκη Τεμπών.

Λάρισα: Ζητείται τηλεοπτική μετάδοση της δίκης για τα Τέμπη

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε οπτικοακουστική κάλυψη της δίκης για τα Τέμπη. Η εισαγγελέας δηλώνει επιφύλαξη και το δικαστήριο διακόπτει για μισή ώρα πριν αποφασίσει. Συνεχίζεται η νομιμοποίηση των παραστάσεων.

Αίτημα για την οπτικοακουστική κάλυψη της δίκης για τα Τέμπη υπέβαλε στο δικαστήριο η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας και συνήγορος συγγενών θυμάτων, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η εισαγγελέας της έδρας επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί, με το δικαστήριο να διακόπτει για περίπου μισή ώρα, προκειμένου να αποφανθεί επί του αιτήματος μετά την επανέναρξη της διαδικασίας.

Νωρίτερα, βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία νομιμοποίησης των προσώπων που είχαν δηλώσει κατά το στάδιο της προδικασίας ότι παρίστανται για την υποστήριξη της κατηγορίας, μεταξύ των οποίων συγγενείς θυμάτων και τραυματίες.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπουργείο Εξωτερικών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ΥΦΥΠΕΞ των ΗΠΑ Α. Χούκερ επισκέπτεται την Αθήνα

Στην Ελλάδα βρίσκεται η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άλισον Χούκερ για συναντήσεις με Έλληνες αξιωματούχους, με έμφαση στην ασφάλεια, την οικονομική συνεργασία και την ενίσχυση των διμερών σχέσεων, όπως ανακοίνωσε η πρέσβης Κιμπερλι Γκιλφόιλ.
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Αλληλεγγύη στη Γερμανία – Οι δημοκρατίες δεν εκφοβίζονται

Τη στήριξη της Ελλάδας στη Γερμανία για τη ρωσική επίθεση στη Λειψία εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως οι προσπάθειες εκφοβισμού απέναντι στις δημοκρατίες δεν θα πετύχουν και η προστασία των πολιτών παραμένει προτεραιότητα.
Πυρκαγιά σε δάσος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτιά ξέσπασε στην Αγριλιά Μεσολογγίου

Μεγάλη πυροσβεστική δύναμη, με 32 πυροσβέστες, πεζοπόρο τμήμα και 12 οχήματα, επιχειρεί στον Αγριλιά Μεσολογγίου για την κατάσβεση φωτιάς σε αγροτοδασική περιοχή. Από αέρος συνδράμουν πέντε πυροσβεστικά αεροπλάνα.
Αστυνομική κορδέλα εγκλήματος
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιαννιτσά: Προφυλακιστέος 26χρονος για τραυματισμό 27χρονου σε καβγά

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 26χρονος στα Γιαννιτσά, κατηγορούμενος για τον σοβαρό τραυματισμό 27χρονου σε καβγά. Παρά τις εξηγήσεις του, η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας αποφάσισαν την προσωρινή του κράτηση.