ΓΔ: 2385.63 1.41% Τζίρος: 336.01 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
περιπολικό άμεσης δράσης

Παραδόθηκε στο ΑΤ Πεύκης η Ελένη Ζαρούλια για τη φυλάκισή της

Η πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ελένη Ζαρούλια, παραδόθηκε στο ΑΤ Πεύκης μετά την καταδίκη της σε 5 χρόνια κάθειρξη για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές.

Η Ελένη Ζαρούλια, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, παρουσιάστηκε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα της Πεύκης, έπειτα από την καταδίκη της από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη πέντε ετών για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

Μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων διαδικασιών στο Αστυνομικό Τμήμα, η κ. Ζαρούλια αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει την ποινή της.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταγγελία για βιασμό 28χρονης τουρίστριας από 33χρονο στη Ρόδο

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 33χρονου στη Ρόδο μετά από καταγγελία 28χρονης Φινλανδής για βιασμό. Η πράξη φέρεται να έγινε στις αρχές Μαΐου. Ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα και η υπόθεση οδηγείται στη δικαιοσύνη.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χανιά: Εξιχνιάστηκαν 4 κλοπές, δικογραφία σε βάρος δύο 34χρονων

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις κλοπές στα Χανιά, με δικογραφία σε βάρος δύο 34χρονων. Οι δράστες αφαίρεσαν χρήματα, επιταγές και ηλεκτρονικές συσκευές από καταστήματα και νηπιαγωγείο. Βρέθηκαν κλοπιμαία και μαχαίρια στις οικίες τους.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη 46χρονου για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Συνελήφθη 46χρονος στην Πυλαία Θεσσαλονίκης για ληστεία σε κατάστημα ψιλικών. Αφού άρπαξε 400 ευρώ με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, ταυτοποιήθηκε και εντοπίστηκε στο σπίτι του, με ρούχα που τον συνδέουν με τη ληστεία.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομική επιχείρηση για παράνομες επιδοτήσεις άνω των 2,5 εκατ. μέσω ΟΠΕΚΕΠΕ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη μελών εγκληματικής οργάνωσης που φέρεται να εισέπραξε παράνομα επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ, με 13 συλλήψεις και οικονομικό όφελος άνω των 2,5 εκατ. ευρώ.
Σφύρα δικαστηρίου
ΔΙΕΘΝΗ

Ισόβια σε Σιχ για φόνο φοιτητή στη Βρετανία - Συγγνώμη από την αστυνομία

Σε ισόβια κάθειρξη με ελάχιστη εκτιτέα τα 21 έτη καταδικάστηκε 23χρονος για τη δολοφονία φοιτητή το 2025. Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η συμπεριφορά της βρετανικής αστυνομίας, που πέρασε χειροπέδες στο θύμα ενώ πέθαινε.