Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ρόδου σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος ενός 33χρονου από τη Ρόδο, μετά από καταγγελία για βιασμό που υπέβαλε μια 28χρονη Φινλανδή τουρίστρια.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας, το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις αρχές Μαΐου, ωστόσο η καταγγελία υποβλήθηκε τουλάχιστον δέκα ημέρες αργότερα.
Η 28χρονη είχε βγει για διασκέδαση μαζί με τον 33χρονο, ο οποίος τη συνόδευσε στο τέλος της βραδιάς στο σπίτι της. Όπως ανέφερε στην καταγγελία της, συνευρέθηκαν ερωτικά χωρίς τη θέλησή της.
Ο 33χρονος δεν συνελήφθη, καθώς είχε παρέλθει το χρονικό όριο του αυτοφώρου, ενώ ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης και αναμένεται να εξεταστεί αρμοδίως.