ΓΔ: 2207.73 0.16% Τζίρος: 609.87 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Τρακτέρ αγροτική κινητοποίηση
Τρακτέρ και αγρότες συγκεντρωμένοι για αγροτική διαμαρτυρία στην Ελλάδα υπό συννεφιασμένο ουρανό.

Αγρότες κλείνουν για οκτώ ώρες το τελωνείο Ευζώνων με ενισχυμένο μπλόκο

Αγρότες από Παιονία, Πέλλα και Κιλκίς προχώρησαν σε οκτάωρο αποκλεισμό του τελωνείου Ευζώνων, ενισχύοντας το μπλόκο που λειτουργεί από την 1η Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων.

Σε οκτάωρο αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων στα σύνορα Ελλάδας - Βόρειας Μακεδονίας προχώρησαν σήμερα οι αγρότες που βρίσκονται στο σημείο, σύμφωνα με απόφαση που ελήφθη σε γενική συνέλευση το μεσημέρι. Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει έως τις δέκα το βράδυ και το μπλόκο ενισχύθηκε με τη συμμετοχή αγροτών από τον νομό Κιλκίς.

Το αγροτικό μπλόκο στους Ευζώνους είχε στηθεί από την 1η Δεκεμβρίου από αγρότες και κτηνοτρόφους του δήμου Παιονίας. Τις προηγούμενες ημέρες, στη διαμαρτυρία προστέθηκαν και αγρότες από τα Γιαννιτσά Πέλλας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρακτέρ σε αγρό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψυχανθή: «Κλειδί» για βιώσιμη γεωργία μέσω του ευρωπαϊκού έργου VALERECO

Το ευρωπαϊκό έργο VALERECO αναδεικνύει τον ρόλο των ψυχανθών στη βιώσιμη γεωργία, μειώνοντας εισροές και κόστος παραγωγής, με πιλοτικές εφαρμογές σε έξι χώρες και άμεση συμμετοχή αγροτών.
Αγροτική διαμαρτυρία οχημάτων
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρώτο μπλόκο στη Χαλκιδική: Μελισσοκόμοι και αγρότες κινητοποιούνται στη Νικήτη

Μελισσοκόμοι και αγρότες της Χαλκιδικής πραγματοποιούν το πρώτο μπλόκο στη Νικήτη, διεκδικώντας λύσεις στα προβλήματα του πρωτογενούς τομέα, ενώ αποφασίζουν επιτόπου τη συνέχεια των κινητοποιήσεων.
Αγρότες σε κινητοποίηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοίγουν τα τελωνεία Νίκης και Εξοχής, συνεδρίαση το μεσημέρι στη Νίκαια

Το μεγαλύτερο μέρος του εθνικού οδικού δικτύου είναι πλέον ανοιχτό, καθώς οι αγρότες έληξαν τους αποκλεισμούς ενόψει συνάντησης με τον πρωθυπουργό. Εξαίρεση το τελωνείο Ευζώνων, που παραμένει κλειστό έως τις 13/1 τα βράδια.
Τρακτέρ σε κινητοποίηση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πού άνοιξαν δρόμοι από παραγωγούς και πού παραμένουν κλειστοί

Σε ορισμένα σημεία οι παραγωγοί άνοιξαν νωρίτερα τους δρόμους, αλλά υπάρχουν και περιοχές όπου οι αποκλεισμοί συνεχίζονται βάσει αποφάσεων συνελεύσεων. Σήμερα δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος στη Χαλκηδόνα και στον κόμβο της Τρίγλιας.
Λεωφορείο ΚΤΕΛ στάση
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΤΕΛ: Ακυρώνονται 50 δρομολόγια Αθήνα - Θεσσαλονίκη λόγω αποκλεισμών

Το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι ακυρώνονται σήμερα συνολικά 50 δρομολόγια στη γραμμή Αθήνα–Θεσσαλονίκη και Θεσσαλονίκη–Αθήνα, λόγω πλήρους αποκλεισμού των οδικών αξόνων από αγρότες και κτηνοτρόφους και έπειτα από ενημέρωση της ΓΑΔ Θεσσαλίας.