ΓΔ: 2495.99 -0.19% Τζίρος: 135.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:27:39
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
Φωτο: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Credit: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον ΥΠΕΞ Πορτογαλίας Πάουλο Ρανζέλ στο Μαξίμου

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον ΥΠΕΞ της Πορτογαλίας, Πάουλο Ρανζέλ, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκε το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ 2028-2034.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Εξωτερικών της Πορτογαλίας, Πάουλο Ρανζέλ.

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών, οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα διμερούς και ευρωπαϊκής ατζέντας.

Στο επίκεντρο βρέθηκε το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περίοδο 2028-2034.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλεί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αύριο ο πρωθυπουργός υποδέχεται τον Πορτογάλο ομόλογό του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει αύριο στις 12:00 τον Πορτογάλο ομόλογό του Λούις Μοντενέγκρο στο Μέγαρο Μαξίμου. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο και επίσημο γεύμα εργασίας των δύο ηγετών.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμπτωση απόψεων Ελλάδας-Πορτογαλίας σε μεταναστευτικό και Ορμούζ

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η προστασία των εξωτερικών συνόρων πρέπει να συνδυάζεται με την καταπολέμηση διακινητών και αποτελεσματικές επιστροφές, ευχαριστώντας την Πορτογαλία και αναφερόμενος στις επερχόμενες ευρωπαϊκές διαπραγματεύσεις.
Κυριάκος Μητσοτάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Ενισχύουμε τη συνεργασία Ελλάδας-Πορτογαλίας σε άμυνα και οικονομία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε τις δηλώσεις του με συλλυπητήρια για τα θύματα των σεισμών της Βενεζουέλας και τόνισε τις κοινές αξίες και τη στενή συνεργασία Ελλάδας-Πορτογαλίας, με έμφαση στην ευρωπαϊκή τους πορεία.
Κυριάκος Μητσοτάκης βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Προεκλογικές κινήσεις ξεκινά ο Μητσοτάκης

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατηγορεί τον Κ. Μητσοτάκη για αόριστες προεκλογικές εξαγγελίες 23 δισ. ευρώ, που δεν ανταποκρίνονται στις κοινωνικές ανάγκες, ενώ η κυβέρνηση μιλά για "πετυχημένη διαχείριση" εν μέσω ακρίβειας και κερδοσκοπίας.