ΓΔ: 2500.79 2.08% Τζίρος: 376.12 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλεί

Αύριο ο πρωθυπουργός υποδέχεται τον Πορτογάλο ομόλογό του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει αύριο στις 12:00 τον Πορτογάλο ομόλογό του Λούις Μοντενέγκρο στο Μέγαρο Μαξίμου. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις στον Τύπο και επίσημο γεύμα εργασίας των δύο ηγετών.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχθεί αύριο στις 12:00 τον πρωθυπουργό της Πορτογαλίας Λούις Μοντενέγκρο στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της ενίσχυσης των διμερών σχέσεων Ελλάδας - Πορτογαλίας.

Μετά την κατ’ ιδίαν συζήτηση, οι δύο ηγέτες θα προχωρήσουν σε δηλώσεις προς τον Τύπο, παρουσιάζοντας τα βασικά σημεία της συνεργασίας τους. Θα ακολουθήσει γεύμα εργασίας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άκης Σκέρτσος πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Α. Σκέρτσος: Μεταρρυθμίσεις ενισχύουν το κράτος δικαίου στην Ελλάδα

Ο Άκης Σκέρτσος κοινοποίησε δήλωση του Ευρωπαίου Επίτροπου McGrath, που εξήρε την πρόοδο της Ελλάδας σε θεσμούς και κράτος δικαίου, τονίζοντας ότι οι μεταρρυθμίσεις ευνοούν την ανάπτυξη και ενισχύουν την εμπιστοσύνη επενδυτών.
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΤΟΜΠΡΟΒΣΚΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης - Ντομπρόβσκις: Η Ελλάδα σημειώνει εντυπωσιακή ανάκαμψη

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης συνάντησε τον Β. Ντομπρόβσκις στο Μαξίμου. Ο Ευρωπαίος Επίτροπος επαίνεσε την Ελλάδα για τις μεταρρυθμίσεις, τη μείωση του χρέους και της ανεργίας, τονίζοντας τη σημαντική πρόοδο της χώρας.
Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Η «βελτίωση» Μητσοτάκη είναι απόκλιση από το ευρωπαϊκό επίπεδο

Ο Κ. Τσουκαλάς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ επικρίνει τον Πρωθυπουργό για αναρτήσεις περί «βελτίωσης εισοδήματος», τονίζοντας πως η Eurostat κατατάσσει την Ελλάδα χαμηλότερα σε αγοραστική δύναμη και κατηγορεί την κυβέρνηση για άνιση ανάπτυξη.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα διαφυλάσσει τα εθνικά και ευρωπαϊκά σύνορα

Ο Πρωθυπουργός τόνισε πως η Ελλάδα και η ΕΕ προστατεύουν τα σύνορά τους, απαντώντας σε ερώτηση του BBC για επαναπροωθήσεις μεταναστών. Υπογράμμισε ότι δεν θα επαναληφθούν τα λάθη του 2015 και δεν θα επιτραπεί μαζική εισροή.