ΓΔ: 2479.44 0.14% Τζίρος: 84.82 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:14:01
Χάρης Δούκας περπάτημα
Ο Χάρης Δούκας περπατά χαλαρά σε δρόμο της Αθήνας, σε καλοκαιρινό περιβάλλον.

Υπ. Ανάπτυξης προς Δούκα: «Να θυμάται πως είναι δήμαρχος, όχι δελφίνος»

Το υπουργείο Ανάπτυξης απαντά στον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα για τα ηλεκτρικά πατίνια, τονίζοντας ότι πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του ως δήμαρχος και να σταματήσει να σκέφτεται ως υποψήφιος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ.

Το υπουργείο Ανάπτυξης τοποθετήθηκε σχετικά με ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα για το ζήτημα των ηλεκτρικών πατινιών στην πόλη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του υπουργείου, ο κ. Δούκας παραδέχθηκε ότι δεν ήταν ενήμερος για τις αρμοδιότητες και τις ευθύνες που του αναλογούν στο συγκεκριμένο θέμα.

Το υπουργείο υπογραμμίζει ότι ο δήμαρχος οφείλει να αναλάβει τις σχετικές ευθύνες και να αναγνωρίσει τον ρόλο του ως

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπουργείο Ανάπτυξης κτίριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

120.000 ευρώ από το Υπουργείο Ανάπτυξης για νέα μελέτη σεισμικότητας Αττικής

Το υπουργείο Ανάπτυξης καλεί το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών να υποβάλει πρόταση για έργο 120.000 ευρώ που αφορά τον επαναπροσδιορισμό της σεισμικότητας της Αττικής με τρισδιάστατο μοντέλο ταχύτητας, για ακριβέστερη εκτίμηση κινδύνου.
Ηλεκτρικό πατίνι πόλης
ΔΙΕΘΝΗ

Απαγόρευση ενοικιαζόμενων ηλεκτρικών πατινιών στις Βρυξέλλες από το 2027

Απαγορεύονται τα ενοικιαζόμενα ηλεκτρικά πατίνια στις Βρυξέλλες από το 2027 λόγω θεμάτων ασφάλειας, όπως ανακοίνωσε η περιφέρεια, ακολουθώντας το παράδειγμα Παρισιού, Μαδρίτης και Πράγας.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρέθυμνο: Διαλεύκανση 7 υποθέσεων κλοπής ηλεκτρικών πατινιών

Αστυνομικοί του Ρεθύμνου εξιχνίασαν 7 κλοπές ηλεκτρικών πατινιών στον Δήμο. Ταυτοποιήθηκε ανήλικος δράστης, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Οι κλοπές έγιναν μεταξύ 9 και 11 Μαΐου 2026.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη για κλοπές πατινιών και ρούχων

Σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις κλοπών στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους ανήλικοι και νεαροί, που έκλεψαν ηλεκτρικά πατίνια, μπαταρίες και ρούχα από καταστήματα το τελευταίο 24ωρο.
votanikos, gipedo, dipli, anaplasi
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Το απόγευμα πέφτουν οι υπογραφές για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού

Η δημοτική αρχή της Αθήνας και η κοινοπραξία «κολοσσός» των τριών εταιρειών που επικράτησαν στον διαγωνισμό (ΑΚΤΩΡ - ΤΕΡΝΑ - Μυτιληναίος) θα υπογράψουν τη σύμβαση για την ανέγερση του γηπέδου.