ΓΔ: 2619.08 -0.15% Τζίρος: 424.86 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
Φώτο: SOOC

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, θα συμμετάσχει στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στις 19:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας, θα παραστεί στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 7 Οκτωβρίου στις 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΣΕΒ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΕΒ: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Νίκου Στασινόπουλου

Ο ΣΕΒ αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον Νίκο Στασινόπουλο, έναν οραματιστή της ελληνικής βιομηχανίας που με στρατηγική σκέψη και χαμηλό προφίλ σφράγισε ανεξίτηλα την πορεία της ΒΙΟΧΑΛΚΟ και της επιχειρηματικότητας στη χώρα μας.
Κωνσταντίνος Τασούλας πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Κ. Τασούλας στη Θεσσαλονίκη για τις εκδηλώσεις Αγίου Δημητρίου και 28ης Οκτωβρίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας θα παραστεί στη Θεσσαλονίκη για να τιμήσει τον Άγιο Δημήτριο, την απελευθέρωση της πόλης και την 28η Οκτωβρίου. Τη Δευτέρα 26/10, θα συμμετάσχει σε δοξολογία στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου.
Ναυπηγεία Ελευσίνας πλοίο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Allison Hooker, στα Ναυπηγεία Ελευσίνας

Η υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Allison Hooker επισκέφθηκε τα Ναυπηγεία Ελευσίνας, ενισχύοντας τη σημασία του Project Trident, μιας τριμερούς ναυπηγικής συνεργασίας Ελλάδας, ΗΠΑ και Ν. Κορέας με συμμετοχή της Hanwha Ocean.
Σύγχρονη εργασία γραφείου
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελλάδα - Αλβανία: Νέοι δίαυλοι συνεργασίας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας συζητήθηκαν τρόποι ενίσχυσης των οικονομικών σχέσεων Ελλάδας-Αλβανίας, ειδικά για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με στόχο τη συνεργασία, ανταλλαγή τεχνογνωσίας και ανάπτυξη βιοτεχνίας και μεταποίησης.
Γιάννης Μπράτακος πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέο εθνικό συμβόλαιο παραγωγής το μήνυμα των Βραβείων ΕΒΕΑ 2026

Στην ετήσια απονομή Βραβείων ΕΒΕΑ, Τασούλας και Μπρατάκος τόνισαν την ανάγκη η Ελλάδα να επενδύσει σε καινοτομία και εξωστρέφεια για παραγωγική αναβάθμιση, αξιοποιώντας το διεθνές περιβάλλον και αναγνωρίζοντας τη δημιουργικότητα.