ΓΔ: 2396.37 0.98% Τζίρος: 236.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:04
Λογότυπο ΣΥΡΙΖΑ
Φώτο: ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Ο Μυλωνάκης στην Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ χωρίς άλλη επιλογή

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υποστηρίζει ότι ο Μυλωνάκης οδηγείται αναγκαστικά στην Εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, καθώς «τον καίνε» στελέχη της ΝΔ, για να μείνει εκτός κάδρου ο πρωθυπουργός.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολίασε ότι ο κ. Μυλωνάκης οδηγείται στην Εξεταστική Επιτροπή για τον ΟΠΕΚΕΠΕ όχι από προσωπική επιλογή, αλλά επειδή δεν έχει άλλη διέξοδο, καθώς, όπως σημειώνεται, «τον βάζουν στο κάδρο χείλη της πλειοψηφίας και συγκεκριμένα ο νυν βουλευτής Χρ. Μπουκώρος και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Μ. Σαλμάς».

Στην ίδια ανακοίνωση, επισημαίνεται πως αυτή είναι η πάγια τακτική του Μεγάρου Μαξίμου στη διαχείριση σκανδάλων, όταν αποκαλύπτεται ότι ο πυρήνας του επιτελικού κράτους «και γνώριζε και καθοδηγούσε». Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτές τις περιπτώσεις, «συνεργάτης του πρωθυπουργού θυσιάζεται προκειμένου να μένει στο απυρόβλητο ο κ. Μητσοτάκης».

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε επιπλέον ότι «αυτό δεν είναι ένα εσωκομματικό θέμα της ΝΔ, δεν είναι μια πράξη αλτρουισμού όπως υπονοήθηκε εχθές, αλλά κομμάτι της μεθόδου αντιμετώπισης κρίσεων από το Μαξίμου».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ελληνικό κοινοβούλιο συνεδρίαση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ο Στ. Κελέτσης ζητά απόρριψη της προανακριτικής ως αβάσιμης

Ο εισηγητής της ΝΔ, Σταύρος Κελέτσης, ζήτησε να απορριφθούν οι προτάσεις ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Αριστεράς για προκαταρτική επιτροπή, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία κατά Λιβανού και Αραμπατζή για τις επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ.
Ολομέλεια Ελληνικής Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρση ασυλίας για 13 βουλευτές της ΝΔ από την Ολομέλεια της Βουλής

Με ευρεία πλειοψηφία εγκρίθηκε από τη Βουλή η άρση ασυλίας και των 13 βουλευτών της ΝΔ σχετικά με επιδοτήσεις παραγωγών του ΟΠΕΚΕΠΕ το 2021. Για την Κατερίνα Παπακώστα, 287 βουλευτές ψήφισαν υπέρ και ένας κατά.
Ολομέλεια Ελληνικής Βουλής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατερίνα Παπακώστα Παλιούρα: Δεν άσκησα πίεση ή παράνομη παρέμβαση σε υπηρεσίες

Η Κατερίνα Παπακώστα, βουλευτής ΝΔ, ξεκαθάρισε στη Βουλή για την άρση ασυλίας της ότι η επικοινωνία της με τον ΟΠΕΚΕΠΕ αφορούσε τυπική διαδικασία και αρνείται οποιαδήποτε πίεση ή παράνομη ενέργεια.
Ζωή Κωνσταντοπούλου Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Απόντες οι βουλευτές της ΝΔ σε κρίσιμη ημέρα στη Βουλή

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ξεκίνησε την ομιλία της στη Βουλή στηλιτεύοντας τα άδεια έδρανα της ΝΔ, τονίζοντας τις υποθέσεις άρσης ασυλίας 13 βουλευτών και αναρωτήθηκε αν ο πρωθυπουργός θα τοποθετηθεί, με 154 βουλευτές απόντες.
Γυναίκα σε εκδήλωση ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συρεγγέλα: Η αντιπολίτευση χωρίς εναλλακτική για τη μεταφορά του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Μαρία Συρεγγέλα σχολίασε στο Mega τη στάση της αντιπολίτευσης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, κατηγορώντας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ για άρνηση σε ελέγχους και τονίζοντας τη σημασία του τεκμηρίου αθωότητας στις σχετικές υποθέσεις.