ΓΔ: 2636.54 -1.24% Τζίρος: 502.26 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00
Κυριάκος Μητσοτάκης γραφείο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ στο γραφείο του.

Συνάντηση Μητσοτάκη με Κράτσιος για ενίσχυση της συνεργασίας στην ΤΝ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον Michael Kratsios, Βοηθό του Προέδρου των ΗΠΑ και Διευθυντή του Γραφείου Επιστήμης και Τεχνολογίας του Λευκού Οίκου.

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον Βοηθό του Προέδρου των ΗΠΑ και Διευθυντή του Γραφείου Επιστήμης και Τεχνολογικής Πολιτικής του Λευκού Οίκου, Michael Kratsios.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, στη συνάντηση τέθηκε το ζήτημα της ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ στον τομέα της τεχνολογίας και της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντηση ηγετών
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ στην τεχνολογία στο επίκεντρο συνάντησης Μητσοτάκη-Κράτσιος

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Νέο Δελχί με τον Michael Kratsios, σύμβουλο του Λευκού Οίκου, όπου συζήτησαν για συνεργασία Ελλάδας-ΗΠΑ στην τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη.
Δημήτρης Παπαστεργίου γραφείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Παπαστεργίου: Συνάντηση με την πρέσβη των ΗΠΑ

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε την πρέσβη των ΗΠΑ, Κίμπερλι Γκιλφόιλ, σε εθιμοτυπική συνάντηση με επίκεντρο την ενίσχυση της ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στον τομέα της τεχνολογίας και των νέων υποδομών.
Κυριάκος Μητσοτάκης υπουργικό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα για την κυβέρνησή μας το κόστος ζωής

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέδειξε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα διεθνώς, δίνοντας έμφαση στη γεωπολιτική, την ενέργεια, τη μετανάστευση και την τεχνητή νοημοσύνη. Τόνισε τον ρόλο της χώρας στον ΟΗΕ και τη σημασία του Διαλόγου.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ομιλία Μητσοτάκη στη Γενική Συνέλευση ΟΗΕ: Τι θα πει για Ελλάδα-Τουρκία, Κύπρο και Τεχνητή Νοημοσύνη

Στην ομιλία του στον ΟΗΕ, ο Κ. Μητσοτάκης θα τονίσει ότι ο διάλογος με την Τουρκία πρέπει να βασίζεται στο Διεθνές Δίκαιο, υπογραμμίζοντας ότι διάλογος και μονομερείς ενέργειες δεν συνυπάρχουν, ενώ θα αναφερθεί και στο Κυπριακό.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης και Νετανιάχου συναντήθηκαν στη Σύνοδο του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντάται με τον Μπενιαμίν Νετανιάχου στη Νέα Υόρκη, κατόπιν αιτήματος του Ισραήλ, στο περιθώριο της Συνόδου του ΟΗΕ. Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί επίσης με τον ΓΓ ΟΗΕ και θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση.
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα μας η προστασία των θαλασσών και η ναυτιλία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε τρεις δεσμεύσεις της Ελλάδας για την ενίσχυση της παρατήρησης και προστασίας των ωκεανών, στηρίζοντας τη διεθνή συμμαχία Ocean Eye και δίνοντας έμφαση στη σημασία των θαλασσών.