ΓΔ: 2247.69 1.28% Τζίρος: 314.98 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη διάρκεια ομιλίας σε δημόσιο φόρουμ.

Ανδρουλάκης για Τέμπη: Η Δικαιοσύνη και η Αλήθεια είναι το οξυγόνο

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook ασκεί δριμεία κριτική στον πρωθυπουργού Κυριάκο Μητσοτάκη και τη κυβέρνηση της ΝΔ για την υπόθεση των Τεμπών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Facebook ασκεί δριμεία κριτική στον πρωθυπουργού Κυριάκο Μητσοτάκη και τη κυβέρνηση της ΝΔ για την υπόθεση των Τεμπών αναφέροντας πως στην προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή, έθεσε το θέμα ενόψει και των σημερινών συγκεντρώσεις, αλλά όπως επισημαίνει ο κ. Ανδρουλάκης «Ο κ. Μητσοτάκης δεν ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει.

Όχι σε μένα, αλλά στους Έλληνες πολίτες. Βεβαίως, δεν περίμενα και κάτι καλύτερο. Άλλωστε είναι ο ίδιος που είχε σπεύσει να βγάλει μόνος του "πόρισμα", αμέσως μετά την τραγωδία».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σημειώνει ότι «οι πολίτες είναι απογοητευμένοι. Η κρίση εμπιστοσύνης στους θεσμούς συνεχώς κλιμακώνεται γιατί σε μια σειρά υποθέσεων με κορυφαία την τραγωδία των Τεμπών γίνεται αντιληπτό ότι η διάκριση μεταξύ της εκτελεστικής εξουσίας και της Δικαιοσύνης φθίνει».

Αποδίδει προς τούτο την απόλυτη ευθύνη στον πρωθυπουργό τονίζοντας ότι «είχε μιλήσει για έναν "τεράστιο προβολέα με φως", αλλά οι αποκαλύψεις δείχνουν την αγωνία του να καλυφθεί η υπόθεση με ένα τεράστιο πέπλο συγκάλυψης».

Ο κ. Ανδρουλάκης υπογραμμίζει τις ενέργειες που έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ για τη πλήρη διαλεύκανση του δυστυχήματος με τελευταία την καταγγελία της διάταξης για την Επιτροπή των Ιατροδικαστών στο τελευταίο νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενδοοικογενειακή βία και καταλήγει:

«Ο κ. Μητσοτάκης δεν απάντησε προχθές. Δεν είναι και παράλογο. Η Νέα Δημοκρατία είχε απαντήσει ήδη κάποιους μήνες πριν. Με το θερμό της χειροκρότημα στον Κώστα Καραμανλή.

Όπως έχει γραφτεί, η Δικαιοσύνη είναι ο σεβασμός της αξιοπρέπειας του ανθρώπου.

Η Δικαιοσύνη και η Αλήθεια είναι το Οξυγόνο», καταλήγει στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νίκος Ανδρουλάκης συνέδριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Στηρίζει τους πολίτες του Ιράν και ζητά διεθνείς πρωτοβουλίες

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εξέφρασε τη στήριξή του στους πολίτες του Ιράν που διαμαρτύρονται κατά του καθεστώτος. Καταδίκασε την καταστολή και τη λογοκρισία και ζήτησε από την Ελλάδα να κινηθεί στον ΟΗΕ για έκτακτη συνεδρίαση, ενώ κάλεσε και την Ευρωπαϊκή Ένωση να λάβει πιο αυστηρά μέτρα.
Νίκος Ανδρουλάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Μόνο το ΠΑΣΟΚ εγγυάται πολιτική αλλαγή και σταθερότητα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από την Καστοριά κατηγόρησε την κυβέρνηση για εγκατάλειψη της υπαίθρου και έλλειψη σχεδίου, ενώ τόνισε πως το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ απαιτεί δικαιοσύνη και ο πρωθυπουργός ευθύνεται για τα προβλήματα στην πράσινη μετάβαση.
Νίκος Ανδρουλάκης μιλάει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Σκάνδαλο η ενεργειακή μετάβαση και η κατανομή από τη ΝΔ

Στη Δυτική Μακεδονία, στην αρχή της περιοδείας του, ο Νίκος Ανδρουλάκης κατήγγειλε ότι η ΔΕΗ δεν του επέτρεψε να επισκεφθεί την «Πτολεμαΐδα V», μιλώντας για προσχηματικές δικαιολογίες.
Νίκος Ανδρουλάκης Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανδρουλάκης: Περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία από Παρασκευή έως Δευτέρα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει περιοδεία στη Δυτική Μακεδονία από την Παρασκευή έως τη Δευτέρα, με συναντήσεις σε Πτολεμαΐδα, Φλώρινα και Καστοριά, συνομιλώντας με εργαζομένους, επιχειρηματίες και στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Λογότυπο ΠΑΣΟΚ νύχτα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Η ΔΕΗ απαγόρευσε στον Ανδρουλάκη επίσκεψη στη μονάδα «Πτολεμαΐδα V»

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει ότι η ΔΕΗ αρνήθηκε επίσκεψη του Ν. Ανδρουλάκη στη μονάδα «Πτολεμαΐδα V» και επαφή με εργαζόμενους, επικαλούμενη «επιχειρησιακούς λόγους». Το κόμμα μιλά για προσχήματα και προσπάθεια αποφυγής λογοδοσίας.