ΓΔ: 2220.01 0.40% Τζίρος: 274.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει σε εκδήλωση, με σοβαρή έκφραση και μικρόφωνο στο χέρι.

Μητσοτάκης: Η στήριξη της οικογένειας ήταν και παραμένει προτεραιότητα μας

Το «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιλαμβάνει επιπρόσθετα αρνί, κατσίκι, γαλοπούλα, καθώς και τσουρέκι, βασιλόπιτα και σοκολάτα.

«Η στήριξη της οικογένειας ήταν και παραμένει προτεραιότητά μας. Και τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων, οι καλύτερες ευχές για τις ημέρες που έρχονται» τονίζει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενος στο «Καλάθι των Χριστουγέννων». Όπως επισημαίνει ο πρωθυπουργός την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, το «Καλάθι του Νοικοκυριού» επεκτείνεται με 6 επιπρόσθετες κατηγορίες προϊόντων, απαραίτητων για το τραπέζι των εορτών. Το «Καλάθι των Χριστουγέννων» θα περιλαμβάνει επιπρόσθετα αρνί, κατσίκι, γαλοπούλα, καθώς και τσουρέκι, βασιλόπιτα και σοκολάτα.

Ο πρωθυπουργός σε ανάρτηση του στο Facebook αναφέρει ότι «τα Χριστούγεννα φέρνουν πάντοτε χαρά στις οικογένειες και ιδίως στα παιδιά» και προσθέτει: «Όμως σημαίνουν και πρόσθετες ανάγκες για τους μεγάλους. Η Πολιτεία, λοιπόν, οφείλει να είναι δίπλα τους. Όχι μόνο με γενικά μέτρα που βελτιώνουν τις αποδοχές ή μειώνουν τους φόρους. Αλλά και με στοχευμένες πρωτοβουλίες για τα έξοδα των ημερών».

Επίσης ανακοινώνει ότι από τις 18 Δεκεμβρίου, ξεκινά και το «Καλάθι του Αϊ Βασίλη» με επιλογές από 10 κατηγορίες παιχνιδιών ώστε εφέτος θα είναι και αυτά περισσότερα και οι αγορές της Πρωτοχρονιάς να είναι πιο πλούσιες σε ιδέες για δώρα.

«Αλλά και πιο οικονομικές για τους προϋπολογισμούς των νοικοκυριών» καταλήγει ο κ. Μητσοτάκης.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης ομιλία Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα η καθημερινότητα και το κυβερνητικό έργο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη μηνιαία ενημέρωση με τον Κ. Τασούλα, τόνισε τη σταθερή προσήλωση της κυβέρνησης στο πρόγραμμά της, αναφέρθηκε στις προκλήσεις και την ισχυρή διεθνή θέση της χώρας και σε εσωτερικές πολιτικές προτεραιότητες.
Ευάγγελος Βενιζέλος
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Κοσμοσυρροή στον Βενιζέλο, απαντήσεις Καραβία και γιατί «μαλάκωσε» ο Μυτιληναίος

Πολύ κόσμος στο συνέδριο του Κύκλου Ιδεών, οι απαντήσεις Καραβία στην κριτική για τις τράπεζες, τι είπε ο Ευ. Μυτιληναίος για την πολιτική σταθερότητα, τα μεγέθη της Aegean, στα Σεπόλια ο Πρωθυπουργός, η προσιτή στέγη, η Λ. Κατσέλη και ο Παπάγος.
Κυριάκος Μητσοτάκης χειραψία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αύριο στις 11:00 συνάντηση Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο στις 11.00 με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Τασούλα και στις 19.00 θα μιλήσει σε εκδήλωση του Υπουργείου Υποδομών στο Αμαξοστάσιο Σεπολίων.
Ομιλητής σε βήμα πολιτικής
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσουκαλάς: Ο Μητσοτάκης παρουσιάζεται ως Μεσσίας της μεταπολίτευσης

Ο Κώστας Τσουκαλάς, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, χαρακτήρισε την ομιλία του πρωθυπουργού στο συνέδριο της ΝΔ ως αλαζονική, επικρίνοντας τη στάση του Μητσοτάκη και θέτοντας ερωτήματα για ακρίβεια και διαφθορά.
Κυριάκος Μητσοτάκης βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας: Συνεδριάζει αύριο υπό τον πρωθυπουργό

Αύριο στις 11:00 συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας υπό τον πρωθυπουργό Μητσοτάκη στο Μαξίμου. Στις 20:00, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.