ΓΔ: 2569.82 1.56% Τζίρος: 262.02 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Μιλένα Αποστολάκη έξοδος κτιρίου
Φωτο: Dimitris Kapantais / SOOC

Υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ κατέθεσε η Μιλένα Αποστολάκη

Όπως τόνισε θέτει όλες της τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού και κάλεσε τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας σε μαζική συμμετοχή.

Η Μιλένα Αποστολάκη ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής. Σε δήλωσή της η βουλευτής του κόμματος αναφέρει ότι «η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να γίνει ξανά ο προοδευτικός πλειοψηφικός φορέας της και αυτός οφείλει να είναι ο στόχος μας. Αυτός θα είναι ο δικός μου στόχος, όπως επεσήμανα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και γι' αυτόν θα αγωνιστώ».

Πρόσθεσε ότι θέτει όλες της τις δυνάμεις ως υποψήφια για την ηγεσία, στην υπηρέτηση του στόχου αυτού και κάλεσε τον δημοκρατικό κόσμο της χώρας με την μαζική του συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, να σφραγίσει την επίτευξή του.

Η κ. Αποστολάκη ανέφερε ακόμη ότι η επανεκκίνηση είναι αναγκαία, αλλά και ιστορικά κρίσιμη, καθώς η χώρα έχει επιτακτική ανάγκη από μια νέα αλλαγή.

«Είναι χρέος απέναντι στον δημοκρατικό κόσμο που ασφυκτιά από τη δεξιά διακυβέρνηση, την δραματική αύξηση των ανισοτήτων, την αχαλίνωτη αισχροκέρδεια, την κατεδάφιση του κοινωνικού κράτους, την επίθεση στο κράτος δικαίου και την αδιαφάνεια.

Αυτό το μοντέλο διακυβέρνησης και αυτή η πολιτική πρέπει και μπορούν να ηττηθούν» τόνισε και συμπλήρωσε: «Στην πορεία προς τη νίκη απέναντι στη ΝΔ, χρειαζόμαστε ένα αναβαπτισμένο κόμμα με συλλογική λειτουργία, καθαρό πολιτικό μήνυμα, μαχητική και υπεύθυνη αντιπολίτευση στη Βουλή που είναι το κέντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης, επαφή με τους φορείς, τα συνδικάτα και τα κινήματα και άνοιγμα στους πολίτες του κατακερματισμένου προοδευτικού χώρου, ώστε να γεννηθεί ξανά ελπίδα και προσδοκία».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Θα αναζητήσει νέο «εθελοντή» διευθυντή ο Πρωθυπουργός;

Το ΠΑΣΟΚ σχολιάζει την αποχώρηση του Μιχάλη Μπεκίρη από το γραφείο του Πρωθυπουργού, ρωτώντας αν θα βρεθεί άλλος «εθελοντής», καθώς δεν έχουν απαντηθεί ερωτήματα για τον διορισμό και τα προσόντα του.
Σημαία ΠΑΣΟΚ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Κενή υπόσχεση η δήλωση Μητσοτάκη για το άρθρο 86

Το ΠΑΣΟΚ επικρίνει δηλώσεις της Αλεξάνδρας Σδούκου περί «λαϊκών δικαστηρίων», ρωτώντας αν ο πρωθυπουργός συμφωνεί, ενώ υπενθυμίζει ότι η κυβέρνηση δεν άλλαξε το άρθρο 86 παρά τις δεσμεύσεις για δίκες υπουργών από φυσικούς δικαστές.
Σάκης Αρναούτογλου ομιλία Ευρωκοινοβούλιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σ. Αρναούτογλου: Ερώτηση για την ασιατική ψύλλα εσπεριδοειδών στη Ρόδο

Άμεσους ελέγχους, μέτρα προστασίας και ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για την καταπολέμηση της ασιατικής ψύλλας των εσπεριδοειδών στη Ρόδο ζήτησε με ερώτησή του στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σάκης Αρναούτογλου.
Παύλος Μαρινάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Μαρινάκης κατά ΠΑΣΟΚ για τη Μονή Σινά: Αντιπολιτεύονται τη χώρα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης επέκρινε το ΠΑΣΟΚ για τη στάση του στη συμφωνία σχετικά με τη Μονή Αγίας Αικατερίνης, τονίζοντας πως στηρίζεται από Πατριαρχεία και Εκκλησίες και ότι το πλήρες κείμενο θα δοθεί μετά την ολοκλήρωση.
Γιώργος Παπανδρέου ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Παπανδρέου: Οι δημοκρατίες δεν αποτυγχάνουν, δέχονται επιθέσεις

Ο Γιώργος Παπανδρέου συμμετέχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Οικονομίας στο Τορίνο, όπου μιλά για τη διάσωση του κοινωνικού κράτους. Τονίζει ότι οι δημοκρατίες δεν αποτυγχάνουν από μόνες τους αλλά πλήττονται από ισχυρά συμφέροντα.
Ενέργεια και τρόφιμα κόστος
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Έκκληση στην Κομισιόν για διαφάνεια και ασφάλεια στα data centers

Τέσσερις ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν από την Κομισιόν διαφάνεια στα δεδομένα κατανάλωσης ενέργειας/νερού στα data centers και εγγυήσεις ότι το κόστος ηλεκτρικών υποδομών δεν θα μετακυλιστεί στους πολίτες.