ΓΔ: 2661.3 -0.99% Τζίρος: 4,264.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
Κυριάκος Πιερρακάκης ομιλία
Φωτο: ΑΠΕ, Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Σκέρτσος: Ουρανοκατέβατος είναι ο Κασσελάκης, έχει την ψυχή Πολάκη

«Ο κ. Κασσελάκης έχει την ψυχή Πολάκη και λέει κάθε μέρα πράγματα που ούτε ο κ. Τσίπρας που χαρακτηρίζεται από λαϊκισμό δεν τόλμησε να ξεστομίσει», τόνισε ο υπουργός.

«Χρειάζεται περισσότερο μέτρο και σωφροσύνη, να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό και να γνωρίζουμε σε ποιο περιβάλλον βρισκόμαστε», τόνισε με αφορμή την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στ. Κασσελάκη για διπλές εκλογές, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

«Δυστυχώς ο κ. Κασσελάκης, έχει έρθει ουρανοκατέβατος σε ένα πολιτικό περιβάλλον που εδώ και 50 χρόνια, έχει κατακτήσει την πολιτική σταθερότητα και ομαλότητα, το αδιάβλητο των εκλογών και αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς ως κυβέρνηση, το λένε οι δικαστικές ενώσεις, οι δικηγορικοί σύλλογοι που έχουν κατά το σύνταγμα την αρμοδιότητα να επιτηρούν τις εκλογές», σημείωσε ο κ. Σκέρτσος.

Απαντώντας στη δήλωση του κ. Κασσελάκη για τοποθέτηση διεθνών παρατηρητών κατά τη διεξαγωγή των εκλογών είπε ότι «αυτό που έφερε ως πρόταση να έρθουν διεθνείς παρατηρητές, ο κ. Κασσελάκης δεν το ήξερε, αλλά σε κάθε εκλογές υπάρχουν».

Στην ερώτηση γιατί προχώρησε σε αυτήν την πρόταση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι «ο κ. Κασσελάκης έχει την ψυχή Πολάκη και λέει κάθε μέρα πράγματα που ούτε ο κ. Τσίπρας που χαρακτηρίζεται από λαϊκισμό δεν τόλμησε να ξεστομίσει».

Για το θέμα των Τεμπών είπε πως είναι «ένα τραύμα όλων μας και λογοδοτώ καθημερινά για να αποδοθεί η αλήθεια».

Στις καταγγελίες περί «μονταζιέρας» και συγκάλυψης» είπε ότι «αυτό ότι θα το αποδείξει η δικαιοσύνη»

Αναφορικά με τις αποφυλακίσεις εμπλεκομένων στην τραγωδία των Τεμπών ο κ. Σκέρτσος, ανέφερε ότι «δεν μπορώ να κρίνω τις αποφάσεις τις δικαιοσύνης».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βουλή των Ελλήνων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Χήτας: Ο λαός και η αντιπολίτευση αποδοκίμασαν την κυβέρνηση

Ο Κ. Χήτας της Ελληνικής Λύσης προέβλεψε πως η ΝΔ δεν θα έχει αυτοδυναμία στη νέα Βουλή, ενώ χαρακτήρισε την κυβέρνηση σε αποδρομή. Τόνισε πως το πραγματικό δίλημμα είναι «παγκοσμιοποίηση ή πατρίδα» και ζήτησε νέα πολιτική αρχή.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλεξάνδρα Σδούκου: Στήριξη της κυβέρνησης σε όσους έχουν ανάγκη

Η Αλεξάνδρα Σδούκου τόνισε ότι οι διεθνείς εξελίξεις και οι τιμές ενέργειας επηρεάζουν την οικονομία και τη συζήτηση στη ΔΕΘ, ενώ σχολίασε και την πιθανότητα υποψηφιότητας του Κασιδιάρη στις εκλογές.
Κτίριο Ελληνική Βουλή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΑΣ: Κενό ελέγχου στην υγεία από το 2019 λόγω κατάργησης του ΣΕΥΥΠ

Το ΕΛΑΣ καταγγέλλει ελεγκτικό κενό στην υγεία από το 2019 μετά την κατάργηση του ΣΕΥΥΠ. Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας δεν καλύπτει επαρκώς τους ελέγχους, ενώ προβλέπεται επιστροφή των ελεγκτών υγείας στο Υπουργείο Υγείας το 2025.
Μάκης Βορίδης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης: Απαραίτητος ο εξορθολογισμός των επιδομάτων

Στήριξη στον Παύλο Μαρινάκη για τις δηλώσεις του σχετικά με το επίδομα ανεργίας εξέφρασε ο Μάκης Βορίδης, τονίζοντας την ανάγκη εξορθολογισμού της επιδοματικής πολιτικής και επισημαίνοντας τις στρεβλώσεις που δημιουργεί.
Αλεξάνδρα Σδούκου πορτραίτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σδούκου: Το 44,6% κρίνει θετικά τα μέτρα – Συνεχίζουμε την προσπάθεια

Η Αλεξάνδρα Σδούκου, εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, τόνισε την ανάγκη υπεύθυνης οικονομικής πολιτικής υπέρ της κοινωνίας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα τη δημοσιονομική σταθερότητα, ενώ ανέδειξε τις ενισχύσεις και τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.
Θεσσαλονίκη πολυκατοικίες άποψη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛ.ΑΣ για Θεσσαλονίκη: «Η κυβέρνηση αριστεύει στις υπερκοστολογήσεις»

Η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη σχολιάζει τις διαρκώς αυξανόμενες εκτιμήσεις της ΝΔ για το κόστος, τονίζοντας ότι το πρόγραμμα τους θα κατατεθεί θεσμικά και καλώντας την κυβέρνηση να παρουσιάσει το πραγματικό κόστος των εξαγγελιών της μέχρι το 2030.