ΓΔ: 2265.13 -0.49% Τζίρος: 245.42 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Κατάστημα ΔΕΗ εξωτερικά
Φώτο: ΔΕΗ

Αμετάβλητες παραμένουν οι χρεώσεις της ΔΕΗ για τον Δεκέμβριο

Σταθερές παραμένουν οι τιμές του πράσινου οικιακού τιμολογίου της ΔΕΗ για το Δεκέμβριο, ενώ το νέο πρόγραμμα myHome Plan προσφέρει επιπλέον προώθηση 100 ευρώ και εκκαθάριση κατανάλωσης κάθε έξι μήνες.

Σταθερή παραμένει η χρέωση του πράσινου οικιακού τιμολογίου της ΔΕΗ για τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. Η τιμή διαμορφώνεται στα 0,13928 ευρώ/kWh, διατηρώντας το επίπεδο του Νοεμβρίου.

Για τις ζώνες χαμηλής χρέωσης, το πράσινο τιμολόγιο παραμένει επίσης σταθερό στα 0,127 ευρώ/kWh. Αυτό επιτρέπει στους καταναλωτές με διζωνικούς μετρητές να επωφελούνται από χαμηλότερες τιμές κατά τις ώρες μειωμένης χρέωσης.

Το νέο σταθερό πρόγραμμα myHome Plan («μπλε») προσφέρει προωθητική ενέργεια αξίας 100 ευρώ και σταθερή μηνιαία χρέωση 60 ευρώ, που περιλαμβάνει τόσο ανταγωνιστικές όσο και ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Η εκκαθάριση της κατανάλωσης γίνεται ανά εξάμηνο, ενώ οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στις εκπτώσεις και προσφορές του προγράμματος myRewards Coupons της ΔΕΗ.

Στα σταθερά «μπλε» τιμολόγια, οι τιμές διατηρούνται και τον Δεκέμβριο στα 0,145 ευρώ/kWh για το myHomeEnter και στα 0,142 ευρώ/kWh για το myHomeOnline. Για τους πελάτες με διζωνικό μετρητή, η τιμή στις ώρες χαμηλής χρέωσης διαμορφώνεται στα 0,095 ευρώ/kWh.

Η τιμή του κυμαινόμενου «κίτρινου» τιμολογίου ΔΕΗ myHome4all για τον Δεκέμβριο διαμορφώνεται στα 0,13552 ευρώ/kWh.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λογότυπο ΔΕΗ κτίριο
ESG

Η ΔΕΗ ιδρυτικό μέλος στη διεθνή «Συμμαχία Βιώσιμων Προμηθειών» του ΟΗΕ

Η ΔΕΗ γίνεται ιδρυτικό μέλος της διεθνούς «Συμμαχίας για τις Βιώσιμες Προμήθειες» του U.N. Global Compact, στοχεύοντας στην προώθηση βιώσιμων και ανταγωνιστικών πρακτικών μέσω των προμηθειών για τις επιχειρήσεις.
Αποθήκευση Ενέργειας-μπαταρίες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πότε μπαίνουν στην πρίζα οι πρώτες μπαταρίες, ποιες εταιρείες κάνουν την αρχή

Γιατί καθυστέρησαν οι μπαταρίες. Τα βασικά «αγκάθια» και τα πρώτα έργα που θα μπουν στο σύστημα από τον Μάρτιο, την ώρα που οι περικοπές ΑΠΕ σπάνε ρεκόρ και το κόστος ρεύματος παραμένει υψηλό.
Ισραελ Κατζ- Νίκος Δένδιας
ΕΠΙΜΟΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ

Ενόχληση Τούρκων για Δένδια - Κατζ, καπρίτσια Τραμπ και ο 40αρης της ΕΧΑΕ

Γιατί ενόχλησαν τους Τούρκους οι δηλώσεις Δένδια - Κatz, η Αχίλλειος πτέρνα για τον Τράμπ, ο νέος 40άρης πρόεδρος του Χρηματιστηρίου, οι επαφές Στάσση με Αραβες και τα τραπεζικά deals που ψήνονται στην Κύπρο.