ΓΔ: 2246.82 -2.26% Τζίρος: 240.84 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Κατάστημα ΔΕΗ εξωτερικά
Εξωτερική άποψη καταστήματος της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) στην Ελλάδα, βραδινές ώρες.

Αμετάβλητες παραμένουν οι χρεώσεις της ΔΕΗ για τον Δεκέμβριο

Σταθερές παραμένουν οι τιμές του πράσινου οικιακού τιμολογίου της ΔΕΗ για το Δεκέμβριο, ενώ το νέο πρόγραμμα myHome Plan προσφέρει επιπλέον προώθηση 100 ευρώ και εκκαθάριση κατανάλωσης κάθε έξι μήνες.

Σταθερή παραμένει η χρέωση του πράσινου οικιακού τιμολογίου της ΔΕΗ για τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. Η τιμή διαμορφώνεται στα 0,13928 ευρώ/kWh, διατηρώντας το επίπεδο του Νοεμβρίου.

Για τις ζώνες χαμηλής χρέωσης, το πράσινο τιμολόγιο παραμένει επίσης σταθερό στα 0,127 ευρώ/kWh. Αυτό επιτρέπει στους καταναλωτές με διζωνικούς μετρητές να επωφελούνται από χαμηλότερες τιμές κατά τις ώρες μειωμένης χρέωσης.

Το νέο σταθερό πρόγραμμα myHome Plan («μπλε») προσφέρει προωθητική ενέργεια αξίας 100 ευρώ και σταθερή μηνιαία χρέωση 60 ευρώ, που περιλαμβάνει τόσο ανταγωνιστικές όσο και ρυθμιζόμενες χρεώσεις. Η εκκαθάριση της κατανάλωσης γίνεται ανά εξάμηνο, ενώ οι καταναλωτές έχουν πρόσβαση στις εκπτώσεις και προσφορές του προγράμματος myRewards Coupons της ΔΕΗ.

Στα σταθερά «μπλε» τιμολόγια, οι τιμές διατηρούνται και τον Δεκέμβριο στα 0,145 ευρώ/kWh για το myHomeEnter και στα 0,142 ευρώ/kWh για το myHomeOnline. Για τους πελάτες με διζωνικό μετρητή, η τιμή στις ώρες χαμηλής χρέωσης διαμορφώνεται στα 0,095 ευρώ/kWh.

Η τιμή του κυμαινόμενου «κίτρινου» τιμολογίου ΔΕΗ myHome4all για τον Δεκέμβριο διαμορφώνεται στα 0,13552 ευρώ/kWh.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλέξης Τσίπρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Ώρα να δούμε τι συμβαίνει και με τα κόκκινα δάνεια

Ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του, επικρίνει τη διαχείριση των κόκκινων δανείων, υπογραμμίζοντας ότι τα funds κατέχουν πλέον δάνεια άνω των 90 δισ. ευρώ, ζητώντας από τους δανειολήπτες επιστροφή στο 100% της αξίας τους.
Γιώργος Στάσσης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: «Πράσινο φως» από τους μετόχους για ΑΜΚ, στις ράγες επενδύσεις 24 δισ.

Μπαίνει στις ράγες το φιλόδοξο πλάνο της ΔΕΗ ύψους 24 δισ. έως το 2030 με επίκεντρο ΑΠΕ, ευέλικτη παραγωγή σε υφιστάμενες και νέες αγορές και data centers. Εμπιστοσύνη των μετόχων για την ΑΜΚ των 4 δισ. ευρώ.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Το χρονοδιάγραμμα της ΑΜΚ, οι στόχοι για EBITDA τo 2026 και ΑΠΕ το 2030

Το χρονοδιάγραμμα της επικείμενης ΑΜΚ. Σε τροχιά επίτευξης οι στόχοι για EBITDA 2,4 δισ. το 2026, 18,8 GW ΑΠΕ έως το 2030 και αυξημένο μέρισμα κατά 33% φέτος. «Πράσινο» το 82% των επενδύσεων στο τρίμηνο.
Γιώργος Στάσσης
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Πλώρη για EBITDA 2,4 δισ. ευρώ το 2026 και διανομή μερίσματος 0,8 ευρώ

Επιτεύξιμος ο στόχος για προσαρμοσμένο EBITDA ύψους 2,4 δισ. ευρώ το 2026. Δευτέρα ή Τρίτη ξεκινά η ΑΜΚ. Τι είπε ο Γ. Στάσσης στο call με αναλυτές για την κινητή τηλεφωνία και τις υπηρεσίες φωνής. Τέλος οριστικά στο λιγνίτη.