ΓΔ: 2569.75 -0.08% Τζίρος: 396.30 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Πανεπιστήμιο Αθηνών κτίριο

Φοιτητές ΕΚΠΑ Διαχείρισης Λιμένων επισκέφθηκαν την Επιτροπή Ανταγωνισμού

Φοιτητές του τμήματος Διαχείρισης Λιμένων και Ναυτιλίας επισκέφθηκαν την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της και για την κλαδική έρευνα στην ακτοπλοΐα, στο πλαίσιο πανελλήνιας συνεργασίας.

Φοιτητές του τμήματος Διαχείρισης Λιμένων και Ναυτιλίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποίησαν πρόσφατα επίσκεψη στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, με την επίβλεψη του καθηγητή Δ. Γαβαλά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο προγράμματος συνεργασίας της Επιτροπής με πανεπιστήμια από όλη τη χώρα, με στόχο την ενίσχυση της εξωστρέφειάς της.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι φοιτητές ενημερώθηκαν από στελέχη της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τις δραστηριότητές της και τον τρόπο λειτουργίας της.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στη κλαδική έρευνα που διενήργησε πρόσφατα η Επιτροπή στον τομέα της ακτοπλοΐας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πανεπιστήμιο Αθηνών κτίριο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελετή αποφοίτησης 34ης σειράς Σχολής Ηλεκτρονικών Αξιωματικών

Πραγματοποιήθηκε η τελετή αποφοίτησης της 34ης σειράς της ΣΤΗΑΔ και του ΚΠΜΣ, σε συνεργασία με το ΕΚΠΑ, στη ΛΑΕΔ. Τα πτυχία απένειμαν ο στρατηγός Χούπης και ο καθηγητής Συβρίδης, παρουσία αξιωματικών, διδασκόντων και συγγενών.
Λιμάνι Πειραιά πλοία
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται κανονικά

Από τις 19:00 ξεκινούν ξανά τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο χάρη στη βελτίωση του καιρού. Οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνούν με λιμεναρχεία ή πρακτορεία για τυχόν αλλαγές στα δρομολόγια.
Πλοίο φλέγεται στη θάλασσα
ΔΙΕΘΝΗ

Ορμούζ: Φρουροί της Επανάστασης επιτέθηκαν σε δύο τάνκερ με συνοδεία ΗΠΑ

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν δήλωσαν ότι χτύπησαν δύο αμερικανικά συνοδευόμενα δεξαμενόπλοια στα Στενά του Ορμούζ, επειδή δεν ακολούθησαν τη διαδρομή που επέβαλε το Ιράν στον θαλάσσιο δίαυλο.