ΓΔ: 2136.61 3.47% Τζίρος: 299.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:44:42
Φώτο: ΑΠΕ

Άρχισε η διαδικασία ιδιωτικοποίησης της ΕΛΒΟ

«Το Υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει να εργάζεται με μεθοδικότητα και στοχοπροσήλωση για τη βέλτιστη δυνατή αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου, τα οποία επί μακρόν είχαν εγκαταλειφθεί» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Ο Εκκαθαριστής της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ) δημοσίευσε σήμερα στον Τύπο τις προσκλήσεις συμμετοχής υποψηφίων επενδυτών στη διαδικασία Δημόσιων Πλειοδοτικών Διαγωνισμών για την εκποίηση, με ελεύθερη διαπραγμάτευση, των περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας. Η διαδικασία εξελίσσεται σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα που έθεσε η κυβέρνηση όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Οικονομικών.

«Το Υπουργείο Οικονομικών συνεχίζει να εργάζεται με μεθοδικότητα και στοχοπροσήλωση για τη βέλτιστη δυνατή αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου, τα οποία επί μακρόν είχαν εγκαταλειφθεί» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Staikouras, Ypourgeio Oikonomikon, YPOIK
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χ. Σταϊκούρας: Τον Απρίλιο θα είναι έτοιμο το πρωτότυπο ελληνικό drone

Ο υπ. Οικονομικών σημείωσε πως βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το πρόγραμμα «Αρχύτας» με τις εργασίες να προχωρούν σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Στα 3,4 δισ. ευρώ οι πληρωμές για αγορές οπλικών συστημάτων το 2022.
Ιατρός στο νοσοκομείο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών: Ζητά παρέμβαση για τα οικονομικά αδιέξοδα

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών με επιστολή του στον υφυπουργό Οικονομικών ζητά άμεση παρέμβαση για τα οικονομικά προβλήματα των γιατρών, τονίζοντας το αδιέξοδο που προκαλεί το clawback και τους κινδύνους για τη βιωσιμότητα των ιατρείων.
Κρυπτονομίσματα Bitcoin Ethereum
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε διαβούλευση φορολογικό νομοσχέδιο με ρυθμίσεις για κρύπτο και ΦΠΑ

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το νομοσχέδιο για τη διοικητική συνεργασία στη φορολογία, με στόχο τη διαφάνεια και την καταπολέμηση φοροδιαφυγής, καλώντας τους ενδιαφερόμενους να καταθέσουν προτάσεις έως 14 Απριλίου.
Κυριάκος Πιερρακάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πιερρακάκης: Στήριξη σε πολίτες, εργαζόμενους, επιχειρήσεις όσο χρειαστεί

Ο Κ. Πιερρακάκης διαβεβαίωσε στο Forum Πελοποννήσου πως η κυβέρνηση θα στηρίζει πολίτες, εργαζόμενους, επιχειρήσεις και παραγωγή όσο χρειαστεί, τονίζοντας τη σημασία της Πελοποννήσου και την αξία της ηγεσίας σε δύσκολες συγκυρίες.
Γιώργος Κώτσηρας ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Κώτσηρας: Στήριξη σε όσους έχουν ανάγκη με σεβασμό στην οικονομία

Ο υφυπουργός Οικονομικών Γιώργος Κώτσηρας αναφέρθηκε στα μέτρα ενίσχυσης του εισοδήματος, στην έκτη αύξηση του κατώτατου μισθού και στη μείωση φόρων, χάρη στη σωστή δημοσιονομική διαχείριση των τελευταίων ετών.