ΓΔ: 2118.27 -0.55% Τζίρος: 263.04 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
λεωφορεία ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης
Λεωφορεία του ΟΑΣΘ παραταγμένα στο αμαξοστάσιο της Θεσσαλονίκης ένα ηλιόλουστο πρωινό.

ΟΑΣΘ: Στη Google Maps όλες οι πληροφορίες για τις μετακινήσεις στη πόλη

Το ψηφιακό εργαλείο θα είναι χρήσιμο και στους φοιτητές, ιδίως αυτούς που δεν είναι από τη Θεσσαλονίκη, καθώς θα μπορούν να έχουν στο κινητό τους άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση για τους τρόπους μετακίνησής τους.

Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα έχουν τη βοήθεια της τεχνολογίας για τις μετακινήσεις τους με την αστική συγκοινωνία.

Στην εφαρμογή της Google Maps εντάχθηκε κάθε πληροφορία που αφορά στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ κι έτσι πλέον κάθε άνθρωπος που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη θα έχει δίπλα του έναν ψηφιακό βοηθό, που θα τον διευκολύνει στις μετακινήσεις του, όπως επισημαίνεται σε σημερινή ανακοίνωση του οργανισμού.

«Ο ΟΑΣΘ εξελίσσεται. Δίνουμε τέλος στο έλλειμμα που υπήρχε στην ενημέρωση των επιβατών του οργανισμού» δηλώνει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλός του Κώστας Ταγγίρης προσθέτοντας ότι «στο εξής, όλοι οι επιβάτες, ιδίως όμως οι νεότεροι, οι οποίοι χρησιμοποιούν συστηματικά τις νέες τεχνολογίες, θα έχουν σωστή και πλήρης πληροφόρηση για τις μετακινήσεις τους στη Θεσσαλονίκη».

Σημειώνει, δε, ότι το προαναφερόμενο εργαλείο θα είναι ιδιαίτερο χρήσιμο και στους φοιτητές, ιδίως αυτούς που δεν είναι από τη Θεσσαλονίκη, καθώς θα μπορούν να έχουν στο κινητό τους άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση για τους τρόπους μετακίνησής τους, είτε με λεωφορεία του ΟΑΣΘ, είτε με τα πόδια, είτε με άλλους τρόπους.

Στην εφαρμογή Google Maps βρίσκονται πλέον, σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, οι στάσεις, οι διαδρομές, η άφιξη των λεωφορείων και γενικότερα κάθε πληροφορία που αφορά στα δρομολόγια του οργανισμού.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτίριο ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΟΑΣΘ: Οριστική απομάκρυνση οδηγού μετά από περιστατικό βιαιοπραγίας

Ο ΟΑΣΘ απέλυσε οριστικά οδηγό, μετά από πειθαρχική διαδικασία, επειδή συμμετείχε σε επεισόδιο με βιαιοπραγίες εκτός λεωφορείου. Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και αναρτήθηκε στα social media.
λογότυπο Google κτίριο
ΔΙΕΘΝΗ

Θύματα Έπστιν μηνύουν αμερικανικό κράτος και Google στις ΗΠΑ

Θύματα του Τζέφρι Έπστιν μήνυσαν τις ΗΠΑ και τη Google, μετά από διαρροή της ταυτότητάς τους σε έγγραφα που ανέβασε κατά λάθος το υπουργείο Δικαιοσύνης στο διαδίκτυο, ενώ έπρεπε να παραμείνουν ανώνυμα.
λογότυπο Google κτίριο
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Google: Θα ασκήσουμε έφεση για την απόφαση περί εθισμού ανήλικης

Αμερικανικό δικαστήριο έκρινε εταιρείες τεχνολογίας υπεύθυνες για εθισμό ανήλικης στα social media. Η Google εξέφρασε διαφωνία με την απόφαση και ανακοίνωσε ότι θα ασκήσει έφεση, υποστηρίζοντας πως το YouTube δεν είναι κοινωνικό δίκτυο.
Κυριάκος Κιρανάκης
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυρανάκης: 426 νέα λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη έως το φθινόπωρο

Μέχρι το φθινόπωρο, στη Θεσσαλονίκη θα κυκλοφορούν 426 νέα λεωφορεία από τα 520 συνολικά, με 260 από αυτά να είναι ηλεκτρικά και 25 νέους φορτιστές να εγκαθίστανται στο αμαξοστάσιο Σταυρούπολης, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κ. Κυρανάκης.
λεωφορεία ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Έως 100 ευρώ πρόστιμο για εισιτηριοδιαφυγή στα λεωφορεία ΟΑΣΘ

Αυξάνονται τα πρόστιμα για εισιτηριοδιαφυγή στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, φτάνοντας τα 100 ευρώ ή 50 ευρώ για όσους δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο. Μειώνεται στο μισό αν ο παραβάτης αγοράσει κάρτα απεριορίστων διαδρομών.