ΓΔ: 2623.25 0.38% Τζίρος: 234.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Φωτο: ΑΠΕ

Πληρωμή φόρου εισοδήματος μέσω Tora Wallet από τα καταστήματα του ΟΠΑΠ

Παρέχεται η δυνατότητα για συναλλαγές μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας, διευκολύνοντας τους φορολογούμενους στην κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου.

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρουν στους φορολογούμενους μια εύκολη λύση για την πληρωμή των δόσεων του φόρου εισοδήματος, χωρίς ουρές και αναμονή. Όπως αναφέρεται από τον ΟΠΑΠ, η υπηρεσία πληρωμών της Tora Wallet, η οποία είναι διαθέσιμη σε 3.000 καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη τη χώρα, δίνει τη δυνατότητα για συναλλαγές μέσω χρεωστικής, πιστωτικής ή προπληρωμένης κάρτας, διευκολύνοντας τους φορολογούμενους στην κατοχύρωση του αφορολόγητου ορίου.

Πληρωμές καθημερινά έως αργά το βράδυ ακόμη και το Σαββατοκύριακο

Όσο πλησιάζει η εκπνοή της προθεσμίας για την κατάθεση των φορολογικών δηλώσεων και την πληρωμή των δύο πρώτων δόσεων, η κίνηση στα καταστήματα του δικτύου του ΟΠΑΠ αυξάνεται. «Ο κυριότερος λόγος που ο κόσμος προτιμάει το κατάστημά μας είναι το ωράριό μας. Εδώ, μπορεί κάποιος να πληρώσει τις οφειλές του ακόμα και αργά το βράδυ ή και το Σαββατοκύριακο» τονίζει ο Μιχάλης Πολυχρονιάδης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Το πρακτορείο ΟΠΑΠ του κ. Πολυχρονιάδη, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Βασιλείου Πιτσούλη, άνοιξε το 1988. «Λειτουργούμε 33 χρόνια και έχουμε πολλούς σταθερούς πελάτες, τους οποίους, τα τελευταία χρόνια, εξυπηρετούμε και για την πληρωμή λογαριασμών. Ο κόσμος ξέρει ότι στο πρακτορείο δεν θα χρειαστεί ποτέ να περιμένει σε ουρά ή να συνωστιστεί. Πόσο μάλλον τώρα, στην περίοδο της πανδημίας, που όλοι θέλουν να αισθάνονται όσο το δυνατόν περισσότερο ασφαλείς. Στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλοι οι υπάλληλοι και οι πελάτες τηρούν τα μέτρα προστασίας, ενώ γίνονται τακτικές απολυμάνσεις καθημερινά», σημειώνει ο κ. Πολυχρονιάδης.

Και εξόφληση λογαριασμών

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ, όπως αναφέρεται, πραγματοποιείται, επίσης, εξόφληση όλων των υπόλοιπων λογαριασμών ενός νοικοκυριού, όπως σταθερή-κινητή τηλεφωνία και internet, ηλεκτρισμός και φυσικό αέριο, ύδρευση, ασφάλειες και συνδρομητική τηλεόραση, ανεξαρτήτως παρόχου. Μέσω του δικτύου καταστημάτων ΟΠΑΠ μπορεί κάποιος να πληρώσει περισσότερους από 230 λογαριασμούς ΔΕΚΟ και άλλων υπηρεσιών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κώστας Τσουκαλάς πορτρέτο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Τσουκαλάς: Ανεκμετάλλευτα 800 εκατ. για ενέργεια, καλύπτονται με εθνικά

Ο Κώστας Τσουκαλάς του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι καλύπτει αποτυχίες στην ενέργεια με εθνικούς πόρους, ενώ πόροι της ΕΕ έμειναν αναξιοποίητοι, και άσκησε κριτική για την έλλειψη προετοιμασίας και πρόληψης σε πυρκαγιές.
Γιώργος Πιτσιλής πορτρέτο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΕΑ και Λογιστές ζητούν παράταση για την ηλεκτρονική τιμολόγηση

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας και ο Λογιστικός Σύλλογος ζητούν παράταση για την εφαρμογή της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής τιμολόγησης και των σχετικών κινήτρων, προκειμένου οι επιχειρήσεις να προσαρμοστούν ομαλά.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποιοι θα λάβουν μήνυμα ή τηλεφώνημα από την εφορία για ληξιπρόθεσμα χρέη

Η ΑΑΔΕ έχει προγραμματίσει 55.000 κλήσεις και εκατοντάδες χιλιάδες ηλεκτρονικές ειδοποιήσεις Οι αποδέκτες δεν πρέπει να αγνοούν τις προθεσμίες, καθώς η παράλειψη απάντησης μπορεί να οδηγήσει σε δυσμενείς φορολογικές συνέπειες.