ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Μετρό: Κλειστός από τις 11:30 ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο»

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισε ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο», ενώ στη 1 μ.μ. είναι προγραμματισμένη διαμαρτυρία φοιτητών και εκπαιδευτικών στα Προπύλαια.

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, έκλεισε στις 11:30 ο σταθμός του μετρό «Πανεπιστήμιο». Οι συρμοί του μετρό θα διέρχονται, χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Στη 1 μ.μ. είναι προγραμματισμένη νέα διαμαρτυρία φοιτητών και εκπαιδευτικών, που θα ξεκινήσει από τα Προπύλαια για να φτάσει στη Βουλή, ενάντια στις αλλαγές στην Παιδεία, την πανεπιστημιακή αστυνομία και την καταστολή των κινητοποιήσεων.

Η διαδήλωση αυτή πραγματοποιείται μία μέρα μετά την παρουσία ομάδων ΔΡΑΣΗ και ΟΠΚΕ έξω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, κατά τη διάρκεια συνέλευσης φοιτητών, αλλά και δύο 24ωρα μετά την επιχείρηση της αστυνομίας να σταματήσει τη φοιτητική κατάληψη στην Πρυτανεία του ΑΠΘ.

Χθες, μάλιστα, διαδηλώσεις έγιναν και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά την εκδήλωση των παραπάνω περιστατικών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ετοιμάζονται να ανάψουν οι μηχανές του μετροπόντικα για τη Γραμμή 4

Προχωράει η συναρμολόγηση του πρώτου από τους δυο μετροπόντικες που σε λίγες εβδομάδες θα πραγματοποιήσουν τη διάνοιξη της νέας γραμμής του Μετρό που πρόκειται να αλλάξει τον συγκοινωνιακό χάρτη της πρωτεύουσας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκινούν τα δοκιμαστικά δρομολόγια της επέκτασης του μετρό προς Πειραιά

Ο συνολικός χρόνος από το λιμάνι μέχρι το αεροδρόμιο θα διανύεται με το μετρό σε μόλις 55 λεπτά. Με την έναρξη λειτουργίας των 3 νέων σταθμών θα κοπούν αρκετές λεωφορειακές γραμμές σύνδεσης με τους Δήμους Νίκαιας και Κορυδαλλού.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποιοι σταθμοί του Μετρό στη γραμμή 3 βγαίνουν εκτός λειτουργίας

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του Μετρό τίθενται σε ισχύ, λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγ. Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στάση εργασίας μεταξύ 11:00 και 14:00 σε Μέτρο, Τραίνο και Τραμ

Οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ προανήγγειλαν στάση εργασίας σε μετρό, τραίνο, τραμ ώστε να μπορέσουν να παραστούν στην κηδεία του συναδέλφου του Πέτρου Γιάμαλη που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μεταφοράς, τελευταία δρομολόγια

Tην 1, 2 και 6 Ιανουαρίου 2021, θα ισχύσει πρόγραμμα δρομολογίων Κυριακής και αργιών για τα Λεωφορεία και τα Τρόλεϊ. Το επιβατικό κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί και από το πληροφοριακό κέντρο 11185 του ΟΑΣΑ.