ΓΔ: 2623.25 0.38% Τζίρος: 234.99 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας

Φ. Καραβίας: Πρωτοπόρος ο Γιάννης Κωστόπουλος, βαριά η απώλειά του

«Όσοι υπηρετούμε σήμερα το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είμαστε κληρονόμοι του και αισθανόμαστε βαριά την απώλειά του», επεσήμανε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank, Φωκίων Καραβίας.

Τα συλλυπητήριά για την απώλεια του Γιάννη Κωστόπουλου εξέφρασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίας, ο οποίος έκανε την ακόλουθη δήλωση:  
 
«Ο Γιάννης Κωστόπουλος υπήρξε πρωτοπόρος της ιδιωτικής τραπεζικής στην Ελλάδα και άξιος συνεχιστής μιας μεγάλης οικογενειακής παράδοσης. Άνοιξε νέους  δρόμους για τον κλάδο και τον τίμησε με την πολυετή σημαίνουσα παρουσία του. Όσοι υπηρετούμε σήμερα το ελληνικό τραπεζικό σύστημα είμαστε κληρονόμοι του και αισθανόμαστε βαριά την απώλειά του».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΤΜ Τράπεζα
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Τράπεζες: Υψηλότεροι μισθοί και παροχές για προσέλκυση ταλαντούχων εργαζόμενων

Υψηλότερους μισθούς και παροχές προσφέρουν οι τράπεζες για προσέλκυση ταλαντούχων εργαζόμενων ηλικίας 20-40 ετών ώστε να καλύψουν αποτελεσματικότερα τις σύγχρονες ανάγκες της ψηφιακής εποχής.
Υποκαταστήματα ελληνικών τραπεζών
ΑΓΟΡΕΣ

Περιθώριο ανόδου έως +20% για τις μετοχές των τραπεζών «βλέπει» η Goldman Sachs

Η Goldman Sachs αναβαθμίζει τις τιμές-στόχους για τις τέσσερις συστημικές τράπεζες μετά τα αποτελέσματα του πρώτου τριμήνου και «βλέπει» περιθώρια ανόδου έως 20% για Eurobank, Alpha Bank, Πειραιώς και Εθνική.
Τράπεζες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πιο κερδοφόρες οι τραπεζικές αγορές Κύπρου - Βουλγαρίας από της Ελλάδας

Τα αποτελέσματα της Eurobank δείχνουν ότι η Κύπρος και η Βουλγαρία αποδίδουν περισσότερα κέρδη ανά μονάδα ενεργητικού από την Ελλάδα, «κόντρα» στο αφήγημα περί υπερκερδών των ελληνικών τραπεζών.
Τράπεζες
ΑΓΟΡΕΣ

DBRS: Ισχυρές οι ελληνικές τράπεζες με κέρδη 2,4 δισ. και ανθεκτικά μεγέθη

Οι ελληνικές τράπεζες παραμένουν ισχυρές παρά τους γεωπολιτικούς κινδύνους με υψηλή κερδοφορία, αύξηση εσόδων, περιορισμό του πιστωτικού κινδύνου και σταθερή ποιότητα ενεργητικού, σύμφωνα με τη Morningstar DBRS.