ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 10:15:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
astynomia, grigoropoulos
Φώτο: George Vitsaras / SOOC

Συμπλοκή με ένα νεκρό και 3 τραυματίες στην πλατεία του Αγ. Σώστη

Εκτιμάται ότι η συμπλοκή οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Ένα άτομο έχασε τη ζωή του και τρεις τραυματίστηκαν βαριά, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στη συμπλοκή με πυροβολισμούς, πιθανότατα μεταξύ Αλβανών, στην πλατεία του Αγίου Σώστη, πολύ κοντά στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Νέου Κόσμου.

Εκτιμάται ότι η συμπλοκή οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Στο σημείο της συμπλοκής έχουν βρεθεί αρκετοί κάλυκες, ενώ αμέσως μετά τους πυροβολισμούς ένα αυτοκίνητο έφυγε από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε πύρινο κλοιό η Αττική, συνεχίζεται η μάχη με τις αναζωπυρώσεις

Για την κατάσβεση των πυρκαγιών επιχειρούν 702 πυροσβέστες με 27 ομάδες δασοκομάντος, 199 οχήματα και εθελοντές, ενώ από αέρος επιχειρούν 35 εναέρια μέσα. Ξέσπασε φωτιά και στην Τερψιθέα Γλυφάδας.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Α. Γεωργιάδης: Η μάχη συνεχίζεται και όλοι βρίσκονται σε ετοιμότητα

Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας, έχει εκκενωθεί το νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, καθώς και το Αμαλία Φλέμινγκ. Από χθες συνολικά 66 περιστατικά σχετιζόμενα με την πυρκαγιά βρέθηκαν σε ΚΥ ή Νοσοκομεία του ΕΣΥ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ποιες περιοχές υπάρχει και την Τρίτη αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς

Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια.