ΓΔ: 1403.17 0.36% Τζίρος: 77.32 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
φωτο: ΓΣΕΕ

Ενότητα: Ζητά παρέμβαση εισαγγελέα για τους ισχυρισμούς της ΓΣΕΕ

Η Ενότητα ζητά ο Εισαγγελέας να καλέσει τον Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ να καταθέσει συγκεκριμένες καταγγελίες.

Να αποκαλύψει στοιχεία σχετικά με εργοδότες «που με συνοδεία μπράβων οδηγούν τους εργαζόμενους στα ΑΤΜ Τραπεζών και τους αφαιρούν το δώρο των Χριστουγέννων» καλεί η Ενότητα τον Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ, ενώ ζητά ο Εισαγγελέας να καλέσει τον κ. Καραγεωργόπουλο να καταθέσει τις συγκεκριμένες καταγγελίες. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ενότητα, 

«Για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της ΓΣΕΕ εμφανίζεται σε τηλεοπτικά παράθυρα καταγγέλλοντας ότι έχει επώνυμες καταγγελίες από εργαζόμενους: ότι επιχειρηματίες με συνοδεία μπράβων οδηγούν τους εργαζόμενους στα ΑΤΜ Τραπεζών και τους αφαιρούν το δώρο των Χριστουγέννων.!!

Καταγγέλλουμε την ΓΣΕΕ ότι ενώ έχει τα στοιχεία αυτών των αναφορών καλύπτει εργοδότες και μπράβους αποκρύπτοντας από τη δικαιοσύνη την εγκληματική αυτή πράξη.

Επίσης ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ να καλέσει τον  κ. Καραγεωργόπουλο να καταθέσει τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

Εκτός αν, όλα αυτά είναι παραμύθια της Χαλιμάς (το τέχνασμα μιας βεζυροπούλας), κάτι που μας βάζει σε υποψίες, αφού η καταληκτική πρόταση του Γραμματέα Δημοσίων Σχέσεων στη ΓΣΕΕ είναι: «όσοι καταγγέλλουν να προσλαμβάνονται στο Δημόσιο» και να αποκτήσουν προστασία κουκουλοφόρων μαρτύρων!!». 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραμένουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη ΒΑ Αττική για αναζωπυρώσεις

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική συνεχίζουν και επιχειρούν 702 πυροσβέστες με 27 ομάδες δασοκομάντος, 199 οχήματα ενώ ενάερια μέσα πραγματοποιούσαν μέχρι το μεσημέρι περιοδικές ρίψεις νερού.
Fotia, Foties, Pyrkagia, Pyrkagies
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συστάσεις του υπ. Υγείας για μέτρα προστασίας απέναντι στις πυρκαγιές

Με εγκύκλιο του, το υπ. Υγείας προχώρησε σε συστάσεις προς φορείς και πολίτες σχετικά με τη φάση αποκατάστασης των ζημιών, τον καθαρισμό των σπιτιών και τα μέτρα προστασίας για την διαφύλαξη της υγείας τους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί κινητοποιήθηκε άμεσα ο ευρωπαϊκός μηχανισμός για τις πυρκαγιές

Το Κέντρο Συντονισμού Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης (ERCC) της Κομισιόν κινητοποίησε άμεσα εναέρια και επίγεια πυροσβεστικά μέσα από πολλές ευρωπαϊκές χώρες για να βοηθήσουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Αττική.