ΓΔ: 1403.17 0.36% Τζίρος: 77.32 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:00 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
pantone-2021-xroma tis xronias
Φώτο: Pantone

Ποια είναι τα χρώματα του 2021 σύμφωνα με το Pantone Color Institute

Πρόκειται για την πρώτη φορά που επιλέχθηκε μια «άχρωμη» απόχρωση (γκρι) ενώ είναι η δεύτερη φορά που αντί για ένα, επιλέχθηκαν δύο χρώματα ως αντιπροσωπευτικά της χρονιάς

Με αισιοδοξία θέλει να δούμε το 202 το Pantone Color Institute που παρουσίασε το χρώμα της νέας χρονιάς, ακολουθώντας την ετήσια παράδοσή του. 

Φέτος όμως, μιας και αφήνουμε πίσω μία εξαιρετικά δύσκολη χρονιά το Pantone προχώρησε σε μία αλλαγή - δεν αποκάλυψε μία, αλλά δύο αποχρώσεις ως Χρώματα της Χρονιάς: Το ουδέτερο γκρι Ultimate Grey και το Illuminating, μια έντονη απόχρωση του κίτρινου.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιλέχθηκε μια «άχρωμη» απόχρωση (γκρι) και η δεύτερη που αντί για ένα, επιλέχθηκαν δύο χρώματα ως αντιπροσωπευτικά της χρονιάς. «Είναι ένας συνδυασμός που μιλά για την ανθεκτικότητα, την αισιοδοξία και την ελπίδα και τη θετικότητα που χρειαζόμαστε, καθώς επαναρυθμίζουμε τη ζωή μας, ανανεωνόμαστε και ανακαλύπτουμε εκ νέου τα πράγματα», σχολίασε η Laurie Pressman, αντιπρόεδρος του Pantone Color Institute, μαζί με την εκτελεστική διευθύντρια, Leatrice Eiseman.

https://www.instagram.com/p/CIlsqbbA44A/?utm_source=ig_embed

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραμένουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη ΒΑ Αττική για αναζωπυρώσεις

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική συνεχίζουν και επιχειρούν 702 πυροσβέστες με 27 ομάδες δασοκομάντος, 199 οχήματα ενώ ενάερια μέσα πραγματοποιούσαν μέχρι το μεσημέρι περιοδικές ρίψεις νερού.
Fotia, Foties, Pyrkagia, Pyrkagies
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συστάσεις του υπ. Υγείας για μέτρα προστασίας απέναντι στις πυρκαγιές

Με εγκύκλιο του, το υπ. Υγείας προχώρησε σε συστάσεις προς φορείς και πολίτες σχετικά με τη φάση αποκατάστασης των ζημιών, τον καθαρισμό των σπιτιών και τα μέτρα προστασίας για την διαφύλαξη της υγείας τους.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται πρόστιμα για τους χρήστες ηλεκτρικών πατινιών στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κ. Τσιαπακίδη, όλοι οι χρήστες ηλεκτρικών πατινιών που ελέγχθηκαν τη Δευτέρα είχαν πραγματοποιήσει παραβάσεις και το 30% όσων παρανόμησαν ήταν ανήλικοι.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γιατί κινητοποιήθηκε άμεσα ο ευρωπαϊκός μηχανισμός για τις πυρκαγιές

Το Κέντρο Συντονισμού Αντιμετώπισης Έκτακτης Ανάγκης (ERCC) της Κομισιόν κινητοποίησε άμεσα εναέρια και επίγεια πυροσβεστικά μέσα από πολλές ευρωπαϊκές χώρες για να βοηθήσουν στην κατάσβεση των πυρκαγιών στην Αττική.