ΓΔ: 1418.7 1.11% Τζίρος: 34.75 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:19:43 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ

Τέσσερις νεκροί από τη σύγκρουση τάνκερ με τουρκικό αλιευτικό

Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλοι εγκλωβισμένοι στο τουρκικό αλιευτικό, ενώ τα αίτια της σύγκρουσης παραμένουν αδιευκρίνιστα. 

Τέσσερις σοροί ψαράδων έχουν ανασυρθεί έως τώρα από το αναποδογυρισμένο αλιευτικό σκάφος που συγκρούστηκε το πρωί με το, υπό ελληνική σημαία, δεξαμενόπλοιο «Έφεσος», χωρητικότητας 165.730 τόνων στα ανοιχτά της τουρκικής πόλης Μερσίνη στα Άδανα.

Η επιχείρηση διάσωσης στο σημείο από τις τουρκικές αρχές συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν άλλοι εγκλωβισμένοι στο τουρκικό αλιευτικό, ενώ τα αίτια της σύγκρουσης παραμένουν, μέχρι στιγμής, αδιευκρίνιστα. 

Στο ελληνικό δεξαμενόπλοιο που είχε αναχωρήσει από τη Σεϊχάν της Τουρκίας με προορισμό το Βιετνάμ, μεταφέροντας 139.144 μετρικούς τόνους πετρέλαιο, επέβαιναν 27 άτομα πλήρωμα μεταξύ των οποίων και 13 Έλληνες. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραμένουν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής στη ΒΑ Αττική για αναζωπυρώσεις

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική συνεχίζουν και επιχειρούν 702 πυροσβέστες με 27 ομάδες δασοκομάντος, 199 οχήματα ενώ ενάερια μέσα πραγματοποιούσαν μέχρι το μεσημέρι περιοδικές ρίψεις νερού.
Fotia, Foties, Pyrkagia, Pyrkagies
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συστάσεις του υπ. Υγείας για μέτρα προστασίας απέναντι στις πυρκαγιές

Με εγκύκλιο του, το υπ. Υγείας προχώρησε σε συστάσεις προς φορείς και πολίτες σχετικά με τη φάση αποκατάστασης των ζημιών, τον καθαρισμό των σπιτιών και τα μέτρα προστασίας για την διαφύλαξη της υγείας τους.