ΓΔ: 1482.43 1.23% Τζίρος: 89.73 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: Onex Shipyards

ΟΝΕΧ: Επιτυχής τεχνολογική συνεργασία με το ΑΠΘ

Η ΟΝΕΧ ανέπτυξε και παρέδωσε εξειδικευμένο λογισμικό στο ΑΠΘ, μέσω του οποίου θα υπάρξει και προστασία από κυβερνοεπιθέσεις. 

Στα πλαίσια των σύγχρονων αναγκών των οργανισμών για την υιοθέτηση συστημάτων που διασφαλίζουν τη ψηφιακή ασφάλεια των υποδομών τους, η τεχνολογική ομάδα της ΟΝΕΧ TS&BS ανέπτυξε και παρέδωσε εξειδικευμένο λογισμικό στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το οποίο είναι απολύτως προσαρμοσμένο στις ανάγκες του Πανεπιστημίου και δίνει μία ολοκληρωμένη εικόνα για τα δικαιώματα χρηστών ενώ συγχρόνως προστατεύει το Πανεπιστήμιο από σύγχρονες κυβερνοεπιθέσεις. 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η εταιρεία, η  λύση της ΟΝΕΧ, αναπτύχθηκε από τους Έλληνες μηχανικούς και εργαζόμενους του Ομίλου και έχει μια σειρά μοναδικών καινοτόμων χαρακτηριστικών και προηγμένων δυνατοτήτων διασυνδεσιμότητας βάζοντας το ΑΠΘ μπροστά στις εξελίξεις ψηφιοποίησης της Χώρας . 

Επίσης η ΟΝΕΧ εκφράζει τις ευχαριστίες της στο «Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο που εμπιστεύτηκε την εταιρία μας. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα της ONEX TS&BS που για άλλη μια φορά δημιούργησε μια μοναδική τεχνολογική λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες μιας νέας εποχής σε ένα χώρο πολύ υψηλών απαιτήσεων όπως είναι τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της Χώρας».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές: Εκπνέει αύριο η προθεσμία για υποβολή του μηχανογραφικού

Οι υποψήφιοι μπορούν να επισκέπτονται τη σχετική πλατφόρμα, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό τους κωδικό ασφαλείας και να επιλέγουν την επεξεργασία Μηχανογραφικού ή Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελευταίες ημέρες για την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου

Σύμφωνα με τα δεδομένα που είναι διαθέσιμα, δεν αναμένονται ιδιαίτερες μεταβολές των βάσεων εισαγωγής στο 1ο, το 3ο και το 4ο Επιστημονικό Πεδίο, των Ανθρωπιστικών Σπουδών, των Σπουδών Υγείας, Οικονομίας και Πληροφορικής, αντίστοιχα.
Sxoleio, Panelladikes
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές 2024: Οι τάσεις των βάσεων ανά επιστημονικό πεδίο

Συνολικά, 90.416 υποψήφιοι συμμετείχαν στις Πανελλαδικές, διεκδικώντας μία από τις 68.851 διαθέσιμες θέσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Από αυτούς, οι 74.847 υποψήφιοι προέρχονται από τα ΓΕΛ και οι 15.569 από τα ΕΠΑΛ.
Epivatiko Ploio, Peiraias
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκπτώσεις έως και 50% στα ακτοπλοϊκά των αναπληρωτών καθηγητών

Όπως σημείωσε ο υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Κυριάκος Πιερρακάκης, η πρωτοβουλία αποτελεί μέρος της διαρκούς μέριμνας αλλά και της ουσιαστικής αναγνώρισης του έργου των εκπαιδευτικών