ΓΔ: 1486.44 0.27% Τζίρος: 13.62 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:06:03 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Πυρκαγιά στον Υμηττό, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από την αστυνομία

Στην περιοχή επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 122 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, τρία ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 15.00 σε δασική έκταση στον Υμηττό, κοντά στις κεραίες.

Από την Πυροσβεστική υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για να τεθεί γρήγορα υπό έλεγχο και αυτή την ώρα επιχειρούν 45 πυροσβέστες με 122 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 3 ελικόπτερα και 2 αεροσκάφη.

Παράλληλα σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχώρησε η Αστυνομία στον Υμηττό Αττικής, λόγω της πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη σε δασική έκταση της περιοχής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στα εξής σημεία που οδηγούν στον Υμηττό: Από το ύψος του πυροφυλακείου Αθηνών, του Καρέα, του νεκροταφείου Παπάγου, καθώς και στην Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου, από το ύψος της Αλίμου - Κατεχάκη.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Αρσάκειο Ροδόπης που ξέσπασε το μεσημέρι

Επίσης, στην πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στα Αμπελάκια Ροδόπης δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ενεργό μέτωπο, αλλά το σύνολο των δυνάμεων που συμμετέχουν στο έργο της κατάσβεσης συνεχίζουν να επιχειρούν.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλύτερη εικόνα στην πυρκαγιά στη Θεσσαλονίκη - Έσβησε η φωτιά στην Τζια

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, πύραρχος Βασίλης Βαθρακογιάννης ανέφερε πως η φωτιά στη Θέρμη Θεσσαλονίκης αποτελεί την τρίτη κατά σειρά τις τελευταίες ημέρες στην ίδια περιοχή.