ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:24:40 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Απεβίωσε ο τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιάννης Πουλόπουλος πέθανε χθες το βράδυ, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Πέθανε, σε ηλικία 79 ετών, ο τραγουδιστής Γιάννης Πουλόπουλος, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες ερμηνευτές που η φωνή του έχει ταυτιστεί με ορισμένες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ελληνικής δισκογραφίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιάννης Πουλόπουλος πέθανε χθες το βράδυ, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη άνδρα για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στην περιοχή της Πιερίας

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνεργοί του συλληφθέντα τηλεφώνησαν σε ηλικιωμένο σε περιοχή της Πιερίας και ισχυρίστηκαν ότι η κόρη του έχει δήθεν τραυματιστεί και ζήτησαν χρήματα για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.
Wildfire in Varibobi, Attica on August 3, 2021. Πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη Αττικής, 3 Αυγούστου 2021
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο για οχτώ συνολικά περιφέρειες

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.
mendoni-politismos-delphi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλώβητος από τις φωτιές ο αρχαιολογικός χώρος του Διονύσου (Ικάριον)

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΥΠΠΟ, οι αυτοψίες συνεχίζονται σε όλη την έκταση των Δήμων Διονύσου, Μαραθώνος και Πεντέλης, όπου βρίσκονται διάσπαρτα ιστάμενα ή ορατά μεμονωμένα μνημεία.
Elliniki Astynomia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα χέρια της ΕΛΑΣ διεθνής σπείρα που μετέφερε ναρκωτικά στο Ισραήλ

Τα μέλη της οργάνωσης προμηθεύονταν ναρκωτικές ουσίες από χώρες της Δυτικής Ευρώπης, τις οποίες απέκρυπταν σε αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, με σκοπό να τις μεταφέρουν και εισάγουν εντός της ελληνικής επικράτειας.