ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:24:50 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φωτο: ΑΠΕ

Αγνοείται σκάφος από το απόγευμα της Παρασκευής στην Κεφαλονιά

Ένας 30χρονος άντρας μαζί με την παρέα του, άλλα τρία άτομα, εμφανίστηκε χθες το πρωί σε γνωστό γραφείο της περιοχής του Αργοστολίου, ώστε να νοικιάσουν ένα σκάφος, για να πραγματοποιήσουν μονοήμερη εκδρομή στις παραλίες της περιοχής.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες στο θαλάσσιο χώρο της Κεφαλονιάς για την εύρεση του ''ΔΙΑΣ'' Σ.Α. 478, το οποίο είχε εκμισθωθεί από 30χρονο αλλοδαπό, δεν επεστράφη κατά το χρονικό διάστημα για το οποίο είχε εκμισθωθεί και έκτοτε αγνοείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος άντρας μαζί με την παρέα του, άλλα τρία άτομα, εμφανίστηκε χθες το πρωί σε γνωστό γραφείο της περιοχής του Αργοστολίου, ώστε να νοικιάσουν ένα σκάφος, για να πραγματοποιήσουν μονοήμερη εκδρομή στις παραλίες της περιοχής.

Το σκάφος έπρεπε να είχε επιστρέψει στο Αργοστόλι αργά το απόγευμα της Παρασκευής, σύμφωνα με το μισθωτήριο συμβόλαιο, πράγμα που δεν έγινε ποτέ.

Στην συνέχεια ο ιδιοκτήτης του σκάφους ''ΔΙΑΣ'' με αριθμό νηολογίου Σ.Α. 478 και μήκος 4,8 μέτρα, ειδοποίησε τη Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλονιάς, από περιπολικό σκάφος του λιμεναρχείου, ένα σκάφος FRONTEX, πέντε ιδιωτικά σκάφη και δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη άνδρα για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων στην περιοχή της Πιερίας

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνεργοί του συλληφθέντα τηλεφώνησαν σε ηλικιωμένο σε περιοχή της Πιερίας και ισχυρίστηκαν ότι η κόρη του έχει δήθεν τραυματιστεί και ζήτησαν χρήματα για να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.
Wildfire in Varibobi, Attica on August 3, 2021. Πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη Αττικής, 3 Αυγούστου 2021
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς αύριο για οχτώ συνολικά περιφέρειες

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών. Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.
mendoni-politismos-delphi
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλώβητος από τις φωτιές ο αρχαιολογικός χώρος του Διονύσου (Ικάριον)

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΥΠΠΟ, οι αυτοψίες συνεχίζονται σε όλη την έκταση των Δήμων Διονύσου, Μαραθώνος και Πεντέλης, όπου βρίσκονται διάσπαρτα ιστάμενα ή ορατά μεμονωμένα μνημεία.
Elliniki Astynomia
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα χέρια της ΕΛΑΣ διεθνής σπείρα που μετέφερε ναρκωτικά στο Ισραήλ

Τα μέλη της οργάνωσης προμηθεύονταν ναρκωτικές ουσίες από χώρες της Δυτικής Ευρώπης, τις οποίες απέκρυπταν σε αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, με σκοπό να τις μεταφέρουν και εισάγουν εντός της ελληνικής επικράτειας.