ΓΔ: 1423.56 1.17% Τζίρος: 74.76 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:24:59 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ
Φώτο: ΑΠΕ

Διαδικτυακή απάτη με τη χρήση του ονόματός του καταγγέλλει ο Χρ. Σταϊκούρας

«Τονίζω ότι, όπως διευκρίνισα την περασμένη Παρασκευή, δεν σχετίζομαι κατ' ουδένα τρόπο με ιστοσελίδες και διαφημίσεις για παροχή χρηματοδότησης» αναφέρει ο υπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Διαδικτυακή απάτη με τη χρήση του ονόματός του για χορήγηση δανείων και χρηματοδοτήσεις, καταγγέλλει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, εφιστώντας την προσοχή των πολιτών. Μάλιστα, ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές.

Ειδικότερα, ο υπουργός έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter τα εξής:

«Με αφορμή σημερινές καταγγελίες πολιτών, που έλαβαν e-mail από πρόσωπο με τη φερόμενη επωνυμία "Patricia Grelet (Finance Plus)", ενημερώνω, και εφιστώ την προσοχή σας, ότι δεν έχω ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με το εν λόγω πρόσωπο ή εταιρεία, ούτε με τυχόν άλλο που σχετίζεται με την παροχή δανείων.

Τονίζω επίσης ότι, όπως διευκρίνισα την περασμένη Παρασκευή, δεν σχετίζομαι κατ' ουδένα τρόπο με ιστοσελίδες και διαφημίσεις για παροχή χρηματοδότησης».

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Astynomia-Police
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαφιόζικο χτύπημα στο Ψυχικό, άνδρας πυροβολήθηκε τουλάχιστον 20 φορές

Ο δράστης πυροβόλησε σε δύο δόσεις, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες οδούς του Νέου Ψυχικού. Το θύμα είναι τοπογράφος μηχανικός, ο οποίος αναλάμβανε μεγάλα project σε Μύκονο, Πάρο και Ίο.
businessdaily-Astynomia-DIAS
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πυροβόλησαν και σκότωσαν άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του στο Ψυχικό

Το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί συνέλεξαν οχτώ κάλυκες. Η επίθεση έγινε από άτομο που επέβαινε σε δίκυκλο στην 25ης Μαρτίου.