ΓΔ: 2740.81 1.14% Τζίρος: 110.64 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 12:00:38
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Κομοτηνή: Οκτώ συλλήψεις για τη διακίνηση 32 παράτυπων μεταναστών

Οκτώ άτομα συνελήφθησαν σε Έβρο, Ροδόπη και Καβάλα για τη μεταφορά συνολικά 32 μη νόμιμων μεταναστών σε έξι περιστατικά. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στους αρμόδιους εισαγγελείς, ενώ διενεργείται προανάκριση από τις αρμόδιες αρχές.

Σε έξι διαφορετικά περιστατικά που σημειώθηκαν σε περιοχές του Έβρου, της Ροδόπης και της Καβάλας, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη οκτώ ατόμων για τη μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας. Σύμφωνα με τις αστυνομικές ανακοινώσεις, συνολικά εντοπίστηκαν και μεταφέρθηκαν τριάντα δύο άτομα χωρίς νόμιμα έγγραφα.

Ειδικότερα, δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, ενώ μετέφεραν δύο μη νόμιμους μετανάστες. Ένα ακόμη άτομο συνελήφθη σε αγροτική περιοχή του Έβρου για τη μεταφορά έξι ατόμων, ενώ ένας ακόμη στην Εθνική οδό Διδυμοτείχου – Αλεξανδρούπολης για τη μεταφορά εννέα ατόμων.

Επιπλέον, στην επαρχιακή οδό της Ροδόπης συνελήφθη ένα άτομο που μετέφερε τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες, ενώ δύο άτομα εντοπίστηκαν να μεταφέρουν τέσσερις ακόμη στην ίδια περιοχή. Τέλος, στην Εγνατία οδό Ξάνθης – Καβάλας, συνελήφθη ένα άτομο που μετέφερε επτά άτομα.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. Την προανάκριση για τις έξι υποθέσεις έχουν αναλάβει τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου Αλεξανδρούπολης, Κυπρίνου και Διδυμοτείχου Ορεστιάδας, Σαπών Ροδόπης καθώς και το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για δύο υποθέσεις διακίνησης μεταναστών

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στη Θεσσαλονίκη για παράνομη διακίνηση μεταναστών από τον Έβρο. Βρέθηκαν οκτώ μετανάστες από Ιράκ, Πακιστάν και Ερυθραία, συχνά σε χώρους αποσκευών, ενώ οι διακινούμενοι πλήρωσαν 5.000 ευρώ έκαστος.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις για παράνομη διακίνηση μεταναστών σε Έβρο και Καβάλα

Στην Καβάλα και την Ορεστιάδα συνελήφθησαν μια γυναίκα και ένας άνδρας για παράνομη διακίνηση μεταναστών και οδήγηση χωρίς δίπλωμα. Η γυναίκα μετέφερε επτά μετανάστες και είχε μικροποσότητα ηρωίνης στην κατοχή της.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο συλλήψεις για διακίνηση μεταναστών σε Καβάλα και Έβρο

Στη σύλληψη δύο διακινητών που μετέφεραν παράνομα συνολικά 13 μετανάστες στην Καβάλα και τον Έβρο προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές. Οι διακινητές εντοπίστηκαν σε ξεχωριστά περιστατικά, οδηγώντας οχήματα με παράνομους επιβαίνοντες.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κομοτηνή: Συνελήφθησαν δύο για διακίνηση μεταναστών

Συνελήφθησαν δύο διακινητές, ένας ημεδαπός στη Ροδόπη και ένας αλλοδαπός στον Έβρο, που μετέφεραν συνολικά 12 μετανάστες παράνομα στη χώρα. Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομη διακίνηση μεταναστών.
σημαία Βόρειας Μακεδονίας
ΔΙΕΘΝΗ

Βόρεια Μακεδονία: Εξάρθρωση δικτύου που συνδέεται με το ISIS

Οι αρχές στη Βόρεια Μακεδονία εξάρθρωσαν δίκτυο που σχετίζεται με το Ισλαμικό Κράτος στα Σκόπια. Συνελήφθησαν πέντε άτομα, βρέθηκαν όπλα και σημαία του ΙΚ. Ένας 34χρονος κατηγορείται για προσηλυτισμό και τρομοκρατία.