ΓΔ: 2623.53 0.93% Τζίρος: 131.08 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 16:42:36
Ηράκλειο αεροφωτογραφία λιμανιού

Ηράκλειο: Ξεκίνησε η αποκατάσταση της υδροδότησης σε περιοχές του δήμου

Κανονικά θα επανέλθει εντός της ημέρας η υδροδότηση σε Αγία Αικατερίνη, Θέρισο, Καμίνια, Πατέλες και Φιλοθέη, μετά την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στην Κέρη. Ευχαριστίες της ΔΕΥΑΗ για την υπομονή των κατοίκων.

Η υδροδότηση στις περιοχές του Ηρακλείου οδεύει προς πλήρη αποκατάσταση, καθώς η ηλεκτροδότηση στο πεδίο της Κέρης επανήλθε, σύμφωνα με ενημέρωση της ΔΕΥΑΗ. Η ΔΕΗ ολοκλήρωσε τις απαραίτητες εργασίες, επιτρέποντας την επαναλειτουργία όλων των γεωτρήσεων στην περιοχή.

Σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΗ, η ομαλοποίηση της διανομής νερού αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων ωρών και έως το βράδυ για τις περιοχές Αγία Αικατερίνη, Θέρισος, Καμίνια, Πατέλες και Φιλοθέη, που αντιμετώπισαν προσωρινά προβλήματα στην υδροδότηση.

Η δημοτική επιχείρηση ευχαρίστησε τους πολίτες για την κατανόηση και την υπομονή τους κατά τη διάρκεια της διακοπής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διανομή νερού, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο 2810-339050 με αστική χρέωση ή να ενημερώνονται μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΥΑΗ.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γεώργιος Στάσσης-ΔΕΗ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΕΗ: Νέο κύμα εξαγορών σε ΑΠΕ, στην τελική ευθεία η πρώτη φάση του data center

Επιλεκτικές εξαγορές στις διεθνείς αγορές ΑΠΕ με στόχο τη διεύρυνση της παρουσίας της ΔΕΗ σε νέες αγορές και επέκταση του καθετοποιημένου μοντέλου σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Προχωρά το data center σε Δ. Μακεδονία.