Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή της Ψάθας, όπου δύο ελικόπτερα συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια επιχείρησης δασοπυρόσβεσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εντοπιστεί τα δύο μέλη του πληρώματος του ενός ελικοπτέρου και είναι ζωντανοί, ενώ ο συγκυβερνήτης έχει τραυματιστεί.
Ασθενοφόρα μεταβαίνουν στο σημείο για να παραλάβουν τους τραυματίες, ενώ για το δεύτερο πλήρωμα έχει εντοπιστεί το ελικόπτερο και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης.
Όπως αναφέρει η νεότερη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, τα δύο ελικόπτερα τύπου BELL, τα οποία ήταν μισθωμένα από το Πυροσβεστικό Σώμα και είχαν πλήρωμα δύο ατόμων το καθένα, κατέπεσαν στην ευρύτερη περιοχή της Ψάθας Αττικής.
Τα ελικόπτερα είχαν απογειωθεί από το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας. Η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης συνεχίζεται.