ΓΔ: 2101.57 1.78% Τζίρος: 338.32 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Φωτο: Shutterstock

Επίθεση αγνώστων σε καταστήματα και μηχανήματα ΑΤΜ στην Ερμού

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δράστες προκάλεσαν με βαριοπούλες φθορές σε πέντε καταστήματα και σε δύο μηχανήματα, ενώ έγραψαν διάφορα συνθήματα.

Καταδρομική επίθεση πραγματοποίησαν άγνωστα άτομα, λίγο μετά τις 23:00, χθες το βράδυ, στην οδό Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δράστες προκάλεσαν με βαριοπούλες φθορές σε πέντε καταστήματα και σε δύο μηχανήματα, ενώ έγραψαν διάφορα συνθήματα.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Η Αστυνομία προχώρησε σε επτά πρσαγωγές, αλλά στη συνέχεια όλοι οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, αφού δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σφύρα δικαστηρίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρόδος: Νεκρός 15χρονος μετά από κατανάλωση αλκοόλ, δικογραφία σε 53χρονο

Ένας 15χρονος μαθητής διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ρόδου το βράδυ της Κυριακής, μετά από κατανάλωση αλκοόλ σε κατάστημα. Σε βάρος του 53χρονου ιδιοκτήτη σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ ο μαθητής έλαβε τις πρώτες βοήθειες.
Αστυνομικό όχημα Ελλάδα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον θάνατο 51χρονου τραγουδιστή στην Καρδίτσα

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των αρχών και ιατροδικαστή για τον θάνατο 51χρονου τραγουδιστή, που βρέθηκε νεκρός με τραύματα στην είσοδο σπιτιού στις Καμινάδες Καρδίτσας. Ειδοποιήθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ.
Αυλή σχολείου ημέρα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν για γκράφιτι σε σχολείο

Συνελήφθησαν τέσσερις ανήλικοι, 14 και 15 ετών, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, αφού προκάλεσαν φθορές με σπρέι σε τοίχους σχολείου. Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ. και οδηγήθηκαν στο τμήμα για δικογραφία.