ΓΔ: 2352.75 -0.92% Τζίρος: 221.10 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
λεωφορεία ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης
Φώτο: Shutterstock

Θεσσαλονίκη: Νέα εποχή στην τηλεματική με μετάβαση από ΟΑΣΘ σε ΟΣΕΘ

Οι αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης περνούν σε νέα ψηφιακή φάση, με τη νέα εφαρμογή «OSETH Bus» να αντικαθιστά οριστικά τις υπηρεσίες τηλεματικής του ΟΑΣΘ.

Σε πλήρη ψηφιακό μετασχηματισμό προχωρούν οι αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, καθώς η τηλεματική περνά από τον ΟΑΣΘ στον ΟΣΕΘ, με στόχο την παροχή σύγχρονων και ενοποιημένων υπηρεσιών προς τους επιβάτες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΘ, το επιβατικό κοινό ενημερώνεται ότι έως το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θα ολοκληρωθεί η οριστική απενεργοποίηση όλων των ψηφιακών εφαρμογών του οργανισμού. 

Οι υφιστάμενες εφαρμογές «OASTH Bus» και τα εργαλεία τηλεματικής του ιστοτόπου του ΟΑΣΘ αντικαθίστανται από τη νέα εφαρμογή «OSETH Bus».

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, «η απόφαση αυτή υλοποιείται στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του ψηφιακού μετασχηματισμού των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, ενώ το νέο σύστημα τηλεματικής του ΟΣΕΘ αποτελεί πλέον το μοναδικό, επίσημο κανάλι πληροφόρησης για τα δρομολόγια και την κίνηση των λεωφορείων σε πραγματικό χρόνο».

Ο ΟΑΣΘ καλεί τους επιβάτες να εγκαταστήσουν τη νέα εφαρμογή, προκειμένου να συνεχίσουν να λαμβάνουν έγκυρη και άμεση ενημέρωση για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

λεωφορεία ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο 100 ευρώ για μετακίνηση χωρίς εισιτήριο στα λεωφορεία

Στα 100 ευρώ αυξήθηκε το πρόστιμο για τους επιβάτες χωρίς επικυρωμένο εισιτήριο στα λεωφορεία της Θεσσαλονίκης, ενώ στα 50 ευρώ διαμορφώνεται για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου που δεν έχουν προσωποποιημένη κάρτα.
Κτίριο ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ελεύθεροι χωρίς όρους οι πρώην διοικητές ΟΑΣΘ για τα έσοδα απόσυρσης

Πρώην μέλη διοικήσεων του ΟΑΣΘ απολογούνται για απάτη σχετικά με έσοδα από παλιά λεωφορεία που δεν καταχωρήθηκαν σωστά, προκαλώντας ζημία στο Δημόσιο. Έχουν ήδη απολογηθεί πέντε άτομα που αφέθηκαν ελεύθερα.
λεωφορεία ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ο ΟΑΣΘ λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας σήμερα

Σήμερα ο ΟΑΣΘ λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας λόγω Πρωτομαγιάς. Τα δρομολόγια είναι περιορισμένα, εκτός από τα οχήματα ΑμεΑ και τη νυχτερινή γραμμή Ν1. Οι επιβάτες να προγραμματίσουν έγκαιρα τις μετακινήσεις τους.