ΓΔ: 2484.69 0.38% Τζίρος: 304.70 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Ασθενοφόρο ΕΚΑΒ εξωτερικά
Ασθενοφόρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας έξω από νοσοκομείο στην Ελλάδα.

Μαρούσι: Σοβαρά τραυματισμένη 27χρονη μετά από πτώσεις από μπαλκόνι

Σοβαρά τραυματισμένη νοσηλεύεται 27χρονη στο Μαρούσι μετά από δύο πτώσεις από μπαλκόνι 4ου ορόφου, ενώ η αστυνομία συνέλαβε τον 29χρονο σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία.

Μια 27χρονη γυναίκα από την Ουκρανία τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από δύο πτώσεις από μπαλκόνι διαμερίσματος 4ου ορόφου στο Μαρούσι, το βράδυ της Κυριακής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, περίπου στις 8 το βράδυ, η γυναίκα αρχικά έπεσε από το μπαλκόνι της στον 3ο όροφο. Στη συνέχεια επέστρεψε στο διαμέρισμά της και έπεσε εκ νέου, αυτή τη φορά καταλήγοντας στο ισόγειο του κτιρίου.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε αρχικά σε ιδιωτικό νοσοκομείο της περιοχής και στη συνέχεια στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα. Παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής της, η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του 29χρονου συζύγου της, ρωσικής καταγωγής, με την κατηγορία της ενδοοικογενειακής βίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εμανουέλ Μακρόν συνέντευξη Τύπου
ΔΙΕΘΝΗ

Μακρόν: Αναγκαία η δυναμική επανενεργοποίηση της G7 για πίεση στη Μόσχα

Ο Μακρόν τόνισε τη σημασία της επανακινητοποίησης της G7 για την ενίσχυση της πίεσης και των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, επισημαίνοντας τη σαφή σύγκλιση απόψεων και τα ξεκάθαρα συμπεράσματα για την Ουκρανία στη φετινή Σύνοδο.
Σύγκρουση Ρωσίας Ουκρανίας
ΔΙΕΘΝΗ

Η Ουκρανία επιδιώκει επιπλέον στρατιωτική βοήθεια 20 δισ. δολ. από συμμάχους

Η Ουκρανία επιδιώκει να εξασφαλίσει επιπλέον 20 δισ. δολάρια στρατιωτικής ενίσχυσης από συμμάχους, όπως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας Μιχαήλ Φιόντοροφ σε συνέντευξη Τύπου με τον Ολλανδό ομόλογό του.
Ντόναλντ Τραμπ ομιλία
ΔΙΕΘΝΗ

Τραμπ: Είχα εποικοδομητικές συνομιλίες με Πούτιν και Ζελένσκι

Ο Τραμπ δήλωσε ότι είχε καλές συνομιλίες με Πούτιν και Ζελένσκι στη σύνοδο της G7 στη Γαλλία, αποφεύγοντας να πει αν θεωρεί τον Πούτιν υπεύθυνο για τη σύγκρουση, ενώ σημείωσε ότι προσπαθεί να βοηθήσει στην επίλυση του ζητήματος.
Κατεστραμμένη πόλη Κίεβο
ΔΙΕΘΝΗ

Κίεβο: Διάψευση για πλήγμα σε λεωφορείο με παιδιά στο Μπριάνσκ

Ο ουκρανικός στρατός διαψεύδει ως ψευδείς τους ρωσικούς ισχυρισμούς για επίθεση ουκρανικού drone σε λεωφορείο με παιδική ομάδα στη Μπριάνσκ, τονίζοντας ότι δεν έγινε χρήση drone στην περιοχή τη συγκεκριμένη περίοδο.