ΓΔ: 2245.61 -0.09% Τζίρος: 341.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:01

Χρυσή κορυφή για το ΘΕΟΝΗ με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας

Τρεις Νέες Διεθνείς Βραβεύσεις από ITI, DLG και Monde Selection, από την οποία το μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ βραβεύεται για έκτη συνεχή χρονιά.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ δεν σταματά την ανοδική του πορεία, συμπληρώνοντας τα 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας! Το νερό από την Πηγή Γκούρα με τη μοναδική σύνθεση, απέσπασε τρία νέα διεθνή βραβεία ποιότητας, διατηρώντας επάξια τον τίτλο του πιο Βραβευμένου Ελληνικού Νερού στον κόσμο.

Στη λίστα των διακρίσεων έρχονται να προστεθούν τα βραβεία Diamond Taste Award  από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (ΙΤΙ), το Golden Award από την DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) αλλά και το Gold Quality Award από τον οργανισμό Monde Selection.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΗΒ Γκρουπ, Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για την απόκτηση των νέων αυτών βραβείων. Παρά την τρέχουσα δύσκολη παγκόσμια συνθήκη, δεν σταματάμε να θέτουμε ψηλά τον πήχη, με σταθερή αφοσίωση στη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων μας. Τα πηγαία φυσικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του ΘΕΟΝΗ και η ομαδική προσπάθεια, δεν θα μπορούσαν παρά να μας οδηγήσουν σε ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, με 23 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας!».

Να σημειωθεί πως πρόκειται για το 5ο κατά σειρά χρυσό βραβείο DLG, ενώ είναι η 6η συνεχής χρονιά που το ΘΕΟΝΗ αποσπά χρυσό βραβείο από τη Monde Selection. 

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αγροτικός Συνεταιρισμός Νέας Αγχιάλου
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ελληνικά Οινοποιεία: Συμφωνία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου

Η συμφωνία του ομίλου Ελληνικά Οινοποιεία αυτή με διάρκεια 12ετίας δεν αποτελεί απλώς μία εμπορική πράξη αλλά συνιστά μια στρατηγική συμμαχία με ισχυρό ιστορικό και συμβολικό αποτύπωμα,
ακρίβεια στα τρόφιμα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ποια τρόφιμα έγιναν «απλησίαστα» το 2025 για τα νοικοκυριά, αυξήσεις έως 27%

Έως και 27% αυξήθηκαν το 2025 οι τιμές βασικών τροφίμων, με το μοσχάρι, τον καφέ και τη σοκολάτα να πρωταγωνιστούν, επιβαρύνοντας καθημερινά το κόστος του τραπεζιού. Ποιά τρόφιμα σημείωσαν πτώση τιμών.
Καρότσι σούπερ μάρκετ
ΔΙΕΘΝΗ

ΙΕΛΚΑ: Στο 1,84% ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ τον Δεκέμβριο του 2025

Ο πληθωρισμός στα σούπερ μάρκετ αυξήθηκε κατά 1,84% τον Δεκέμβριο 2025 σε ετήσια βάση, ενώ σε σχέση με τον Νοέμβριο του ίδιου έτους οι τιμές μειώθηκαν κατά 0,63% σύμφωνα με έρευνα του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ).
Αγρότης σε χωράφι
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αγροτικά προϊόντα: Τι κερδίζει και τι φοβάται η Ελλάδα από τη Mercosur

Επιφυλάξεις εκφράζουν Έλληνες παραγωγοί για τη συμφωνία ΕΕ – Mercosur για τα αγορτικά προϊόντα, παρά τις εξαγωγικές ευκαιρίες και την προστασία 21 ελληνικών προϊόντων με γεωγραφική ένδειξη.
ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Μαγικός Κήπος»: Η καινοτομία που παράγει 9 εκατ. μαρούλια χωρίς φυτοφάρμακα

Ο «Μαγικός Κήπος» με το υδροπονικό θερμοκήπιο στη Βοιωτία με drones, ελάχιστο νερό και σταθερή παραγωγή όλο τον χρόνο, δείχνει το μέλλον της ελληνικής, τεχνολογικά προηγμένης, γεωργίας.
Χριστουγεννιάτικο τραπέζι φαγητών
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

«Βαρύ» για το πορτοφόλι το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, στα ύψη τα κρέατα

Αύξηση 3,6% έως 7,1% σε σχέση με το 2024, για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, με αρνί και μοσχάρι να επιβαρύνουν περισσότερο τον οικογενειακό προϋπολογισμό, και μεγάλες αποκλίσεις τιμών ανάλογα με το σημείο αγοράς.