ΓΔ: 2200.69 -0.11% Τζίρος: 172.27 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
Όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας σε δρόμο της Αθήνας.

Θεσσαλονίκη: 22.000€ πρόστιμο σε 17χρονο για επικίνδυνη οδήγηση με μηχανή

Πάνω από 22.000 ευρώ σε πρόστιμα επεβλήθησαν σε 17χρονο που, μετά από καταδίωξη στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, αγνόησε σήμα της Τροχαίας και προέβη σε επικίνδυνους ελιγμούς.

Πρόστιμα που υπερβαίνουν τις 22.000 ευρώ επέβαλε η ΕΛ.ΑΣ. για επικίνδυνη οδήγηση σε έναν 17χρονο μοτοσικλετιστή, έπειτα από καταδίωξη που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο ανήλικος δεν συμμορφώθηκε σε σήμα δικυκλιστών αστυνομικών της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης για έλεγχο και επιχείρησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα.

Ακολούθησε καταδίωξη, κατά την οποία ο οδηγός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς, θέτοντας σε κίνδυνο άλλους οδηγούς και πεζούς. Παράλληλα, διέπραξε πολλαπλές παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για επικίνδυνη οδήγηση και κατέγραψαν όλες τις τροχονομικές παραβάσεις, με αποτέλεσμα το συνολικό ποσό των προστίμων να ξεπεράσει τις 22.000 ευρώ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Με εντολή εισαγγελέα, ο 17χρονος –ο οποίος στερείται άδειας οδήγησης– αφέθηκε ελεύθερος. Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του θα διαβιβαστεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή για τα περαιτέρω.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός για 20χρονο στη Θεσσαλονίκη: Πέταγε αντικείμενα σε πεζοδρόμιο

Με εντολή εισαγγελέα, ο 20χρονος που πετούσε αντικείμενα από το μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη οδηγήθηκε στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στην οδό Κασσάνδρου.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 20χρονος πέταγε αντικείμενα στο δρόμο, κινητοποίηση αρχών

Συνελήφθη 20χρονος στη Θεσσαλονίκη αφού πέταξε αντικείμενα από το μπαλκόνι του στην οδό Κασσάνδρου. Αστυνομικός διαπραγματευτής επενέβη και το σημείο αποκλείστηκε. Ο νεαρός απομακρύνθηκε από το διαμέρισμα αργά το απόγευμα.
ασφάλεια ανθρώπων ξύλινα ομοιώματα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εκπαίδευση για μπάλα με κουδουνάκι σε παιδιά με αναπηρία

Στο Ολυμπιακό Κέντρο Πανοράματος Θεσσαλονίκης, 30 εκπρόσωποι ευρωπαϊκών χωρών θα εκπαιδευτούν για τη συμπεριληπτική καμπάνια «Μία μπάλα για όλους», με στόχο τη μετάδοση της γνώσης στα κράτη τους. Θα συμμετάσχουν 1.000 παιδιά και θα μοιραστούν μπάλες.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: 20χρονος πέταγε αντικείμενα στο δρόμο

20χρονος στη Θεσσαλονίκη πέταξε αντικείμενα από το μπαλκόνι 3ου ορόφου, ζητώντας να μιλήσει με ψυχολόγο. Ισχυρές αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις στο σημείο, ενώ αποκλείστηκε η περιοχή για λόγους ασφαλείας.