ΓΔ: 2616.12 0.53% Τζίρος: 275.17 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:03
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη νεαρού που έτρεχε με 179χλμ/ώρα τα ξημερώματα

Ένας 22χρονος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη να οδηγεί με 179χλμ/ώρα στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης–Μουδανιών, στο ύψος Θέρμης, όπου το όριο είναι 90χλμ/ώρα. Η Τροχαία του πέρασε χειροπέδες για παραβίαση του ΚΟΚ.

Ένα περιστατικό υπερβολικής ταχύτητας σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 22χρονος οδηγός εντοπίστηκε να κινείται με 179 χλμ/ώρα στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, στο ύψος του κόμβου Θέρμης, ενώ το επιτρεπόμενο όριο είναι 90 χλμ/ώρα.

Ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), στο πλαίσιο των ελέγχων για την πρόληψη επικίνδυνων συμπεριφορών στο οδικό δίκτυο.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 135 τροχαίες παραβάσεις σε δύο μέρες ελέγχων

Εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι στη Θεσσαλονίκη οδήγησαν σε 135 παραβάσεις ΚΟΚ, κυρίως για υπερβολική ταχύτητα, ενώ επτά οδηγοί βρέθηκαν υπό την επήρεια αλκοόλ και τρεις συνελήφθησαν, με μία δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.
περιπολικό άμεσης δράσης
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για μέθη, επικίνδυνη οδήγηση και πινακίδες

Η Αστυνομία Θεσσαλονίκης συνέλαβε τρεις οδηγούς το τελευταίο 24ωρο: Έναν 24χρονο μοτοσικλετιστή για επικίνδυνους ελιγμούς και αποφυγή ελέγχου, και έναν 59χρονο που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 22χρονος για οδήγηση με 166 χλμ/ώρα

Ένας 22χρονος συνελήφθη στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μουδανιών για οδήγηση με 166 χλμ./ώρα και επικίνδυνους ελιγμούς. Συνελήφθησαν επίσης δύο ακόμη άτομα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, με αποτέλεσμα ατυχήματα και τραυματισμούς.
Περιπολικό ΕΛΑΣ κοντά
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για ναρκωτικά και τροχαίες παραβάσεις

Έξι άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη το τελευταίο 24ωρο για παραβάσεις σχετικές με ναρκωτικά και τροχαία. Μεταξύ τους, 22χρονος οδηγούσε χωρίς πινακίδα και κατείχε κάνναβη, ενώ 24χρονος εντοπίστηκε με κάνναβη και δήλωσε ψευδή στοιχεία.