ΓΔ: 2469.54 0.40% Τζίρος: 141.44 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 14:40:39
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας

Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε ο 20χρονος μετά από μαχαίρωμα σε οπαδική βία

Θανάσιμα τραυματισμένος από μαχαίρι βρέθηκε 20χρονος στην Καλαμαριά, πιθανόν σε οπαδική συμπλοκή. Μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του τις πρώτες ώρες μετά τα μεσάνυχτα.

Τραγική κατάληξη είχε η αιματηρή επίθεση στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης με θύμα έναν 20χρονο, η οποία φαίνεται να σχετίζεται με οπαδικό επεισόδιο. Ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 20χρονος εντοπίστηκε λίγο μετά τις 22:00 αιμόφυρτος στο οδόστρωμα της οδού Αργοναυτών, φέροντας χτυπήματα από μαχαίρι στην πλάτη. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες τον παρέλαβαν σε κρίσιμη κατάσταση και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός - οπαδός του ΠΑΟΚ - κατέληξε γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα.

Τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δείχνουν ότι προηγήθηκε επεισόδιο που πιθανολογείται να συνδέεται με οπαδικές διαφορές. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος και ειδικότερα το Τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά για τον εντοπισμό των δραστών και τη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ν. Παπαϊωάννου: Αποτροπιασμός για τις επιθέσεις σε σπίτια ΝΔ στη Θεσσαλονίκη

Ο Νίκος Παπαϊωάννου καταδικάζει τις εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, τονίζοντας πως η Δημοκρατία απαντά με ενότητα και καμία ανοχή στη βία και τον εκφοβισμό.
Σταύρος Καλαφάτης υπογράφει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλαφάτης: Δεν τρομοκρατείται η Δημοκρατία μας από εμπρησμούς

Ο Σταύρος Καλαφάτης καταδικάζει τις εμπρηστικές επιθέσεις σε σπίτια στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, δηλώνοντας πως η Δημοκρατία δεν τρομοκρατείται και πως η κοινωνία αντιστέκεται στην ανομία και στον εκφοβισμό.
Κυριάκος Μητσοτάκης συνέδριο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Μηδενική ανοχή στη νέα τρομοκρατία, θα σας οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, καταδίκασε την επίθεση με γκαζάκια κατά στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη και ανακοίνωσε ότι μεταβαίνει στην πόλη για να συμπαρασταθεί στους τραυματίες.
Κωστής Χατζηδάκης ομιλία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χατζηδάκης: Αναγκαία η πολιτική απομόνωση της βίας πέρα από την καταδίκη

Ο Κωστής Χατζηδάκης τόνισε την ανάγκη πολιτικής απομόνωσης των δραστών των επιθέσεων κατά στελεχών της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζοντας ότι βία και δημοκρατία είναι ασύμβατες, ανεξαρτήτως πολιτικής προέλευσης.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοχοΐδης: Αυστηρή τιμωρία για τους δράστες των εμπρησμών στη Θεσσαλονίκη

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης χαρακτήρισε ως ανόητους και αμετανόητους όσους πραγματοποίησαν τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Θεσσαλονίκη και ζήτησε αυστηρή τιμωρία, τονίζοντας πως με τις αστυνομικές επιχειρήσεις μειώθηκαν οι ανομίες στα πανεπιστήμια.
Σημαία Νέας Δημοκρατίας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιωακείμοβιτς: Δεν μας τρομοκρατούν οι εμπρηστικές επιθέσεις

Ο πρόεδρος της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης Ζ. Ιωακείμοβιτς δήλωσε πως οι επιθέσεις «θρασύδειλων τραμπούκων» δεν τους εκφοβίζουν, αλλά τους ενώνουν και ενισχύουν τον αγώνα τους, μετά την εμπρηστική επίθεση στην οικία του.