ΓΔ: 0 0.00% Τζίρος: 0.00 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 09:42:45
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας

Θεσσαλονίκη: Υπέκυψε ο 20χρονος μετά από μαχαίρωμα σε οπαδική βία

Θανάσιμα τραυματισμένος από μαχαίρι βρέθηκε 20χρονος στην Καλαμαριά, πιθανόν σε οπαδική συμπλοκή. Μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του τις πρώτες ώρες μετά τα μεσάνυχτα.

Τραγική κατάληξη είχε η αιματηρή επίθεση στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης με θύμα έναν 20χρονο, η οποία φαίνεται να σχετίζεται με οπαδικό επεισόδιο. Ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματά του, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 20χρονος εντοπίστηκε λίγο μετά τις 22:00 αιμόφυρτος στο οδόστρωμα της οδού Αργοναυτών, φέροντας χτυπήματα από μαχαίρι στην πλάτη. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι διασώστες τον παρέλαβαν σε κρίσιμη κατάσταση και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο νεαρός - οπαδός του ΠΑΟΚ - κατέληξε γύρω στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα.

Τα πρώτα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας δείχνουν ότι προηγήθηκε επεισόδιο που πιθανολογείται να συνδέεται με οπαδικές διαφορές. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος και ειδικότερα το Τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά για τον εντοπισμό των δραστών και τη διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βουρβουρού Χαλκιδική
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαλκιδική: Νέα απαγόρευση κυκλοφορίας την Πέμπτη λόγω πυροκινδυνότητας

Από αύριο έως το πρωί της Παρασκευής ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων σε δασικές περιοχές Κασσάνδρας, Σιθωνίας, Αριστοτέλη και Πολυγύρου, λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς, με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη για απόπειρα απάτης ανήλικης με στόχο κοσμήματα

Γειτόνισσα απέτρεψε απάτη εις βάρος ανήλικης, όταν νεαρός προσποιήθηκε υπάλληλο για να της πάρει κοσμήματα. Ο δράστης συνελήφθη από την αστυνομία και κατασχέθηκε το κινητό που χρησιμοποιούσε για την απάτη.
Καταγραφή σεισμού όργανο
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παπαζάχος: Γνωστοί στην Ελλάδα οι σεισμοί ενδιάμεσου βάθους

Ο σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία χαρακτηρίζεται ως ενδιάμεσου βάθους, με εστιακό βάθος 110 χλμ., διαφέροντας από τους επιφανειακούς σεισμούς. Παρόμοια παραδείγματα στην Ελλάδα αποτελούν οι σεισμοί Κυθήρων (2006) και Λεωνιδίου (2008).
Τρένο εκτροχιασμένο συμβάν
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εκτροχιασμός βαγονιού με καύσιμα στην Ειδομένη, χωρίς τραυματίες

Βαγόνι εμπορικής αμαξοστοιχίας που μετέφερε πετρέλαιο εκτροχιάστηκε στην Ειδομένη. Δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή διαρροή καυσίμου. Άμεσα έσπευσε η Πυροσβεστική, ενώ ενημερώθηκαν οι αρμόδιοι φορείς.