ΓΔ: 2661.3 -0.99% Τζίρος: 4,264.03 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:35:04
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας
Φώτο: Ελληνικό αστυνομικό όχημα. Credit: Shutterstock

Αττική: Έντονη βροχή και διακοπή κυκλοφορίας στην Ήμερου Πεύκου στα Σπάτα

Λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης στην Αττική, η Αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία στην οδό Ήμερου Πεύκου, στα Σπάτα. Στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ υπάρχουν αναλυτικά όλες οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Έντονη βροχόπτωση σημειώνεται αυτή την ώρα στην Αττική, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία. Η Αστυνομία ανακοίνωσε τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ήμερου Πεύκου, από το ύψος της οδού Φιλίας έως την οδό Μαραθώνος στα Σπάτα.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, καθώς και για την επικρατούσα κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω ειδικού banner στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τροχαία και φορτηγό
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση ΕΛΑΣ για το θανατηφόρο τροχαίο με περιπολικό στην Αττική Οδό

Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε πως σήμερα το μεσημέρι στην Αττική Οδό σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο, με εμπλοκή περιπολικού που βρισκόταν σταθμευμένο στη ΛΕΑ για βεβαίωση παράβασης σε φορτηγό.
Τρακτέρ στο Σύνταγμα
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απολύμανση τρακτέρ στις πύλες της Αθήνας ενόψει συγκέντρωσης στο Σύνταγμα

Σε αυξημένη ετοιμότητα βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. και η Τροχαία λόγω της συγκέντρωσης των αγροτών στο Σύνταγμα. Έχουν τοποθετηθεί σταθμοί απολύμανσης τρακτέρ σε Αφίδνες και Ελευσίνα, ενώ τα τρακτέρ θα μετακινηθούν με συνοδεία περιπολικών.
Χειροπέδες σε χαρτονομίσματα ευρώ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

19χρονος συνελήφθη στη Φθιώτιδα για απόπειρα απάτης ως «λογιστής»

Συνελήφθη 19χρονος στην Αταλάντη που, μαζί με 25χρονο συνεργό που αναζητείται, προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα από πολίτη προσποιούμενοι τον λογιστή και τον αστυνομικό. Η απάτη αποτράπηκε χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας.
Περιπολικό Ελληνικής Αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο οδηγοί για υπερβολική ταχύτητα

Δύο οδηγοί συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη να κινούνται με υπερβολική ταχύτητα σε κεντρικούς δρόμους, μετρώντας έως 191 και 164 χλμ/ώρα. Οι έλεγχοι της Τροχαίας για πρόληψη ατυχημάτων θα συνεχιστούν εντατικά σύμφωνα με την Αστυνομία.
Περιπολικό της αστυνομίας
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει ο χάρτης της εγκληματικότητας με τις Ομάδες Πρόληψης της ΕΛΑΣ

Ένας χρόνος από την εφαρμογή του σχεδίου των Ο.ΔΙ. της ΕΛ.ΑΣ σε περιοχές υψηλής παραβατικότητας με Ρομά δείχνει θετικά αποτελέσματα. Σύντομα αξιολόγηση θα εντοπίσει βελτιώσεις για πιο στοχευμένη δράση, χωρίς στοχοποίηση ομάδων.