ΓΔ: 2492.71 1.49% Τζίρος: 263.07 εκ. € Τελ. ενημέρωση: 17:25:02
Αστυνομικό όχημα Ελλάδας

Στις 23 οι παραβάσεις για μη τήρηση απόστασης και μη χρήση μάσκας

Σημειώνεται, ότι από την έναρξη του μέτρου έως σήμερα έχουν βεβαιωθεί, συνολικά, 286 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα.

Στη βεβαίωση 23 παραβάσεων για μη τήρηση της ελάχιστης απόστασης και μη χρήση μάσκας προχώρησε η ΕΛΑΣ, χθες, Τρίτη 12 Μαϊου, σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο των μέτρων αποφυγής εξάπλωσης του κορονοϊού.

Ειδικότερα, οι συγκεκριμένες παραβάσεις, για τις οποίες επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 150 ευρώ, σημειώθηκαν στις εξής περιοχές: Στην Αττική 10, στο Βόρειο Αιγαίο 7, στη Δυτική Ελλάδα 4, μία στην Ήπειρο και μία στην Κρήτη.

Σημειώνεται, ότι από την έναρξη του μέτρου έως σήμερα έχουν βεβαιωθεί, συνολικά, 286 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα.

Παράλληλα, για μετακινήσεις εκτός νομού του τόπου κατοικίας βεβαιώθηκαν 72 παραβάσεις σε όλη την Ελλάδα και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα 150 ευρώ, ως εξής: Στην Κεντρική Μακεδονία 30, στην Αττική 12, στη Θεσσαλονίκη 11, στη Δυτική Ελλάδα 8, στη Θεσσαλία 4, στη Στερεά Ελλάδα 3, στην Πελοπόννησο 2, μία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη και μία στο Βόρειο Αιγαίο.

Από την έναρξη του μέτρου έως σήμερα έχουν βεβαιωθεί 889 παραβάσεις σε όλη τη χώρα και έχουν επιβληθεί ισάριθμα πρόστιμα. Επίσης, για λειτουργία επιχειρήσεων, παρά τη σχετική απαγόρευση, βεβαιώθηκε μία παράβαση και συνελήφθη ένα άτομο.

Από την έναρξη του μέτρου έως σήμερα έχουν βεβαιωθεί σε όλη τη χώρα 614 παραβάσεις και έχουν συλληφθεί 600 άτομα.

Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Google news logo Ακολουθήστε το Business Daily στο Google news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τοπίο του Λονδίνου
ΔΙΕΘΝΗ

Πέντε αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε σύγκρουση πλωτού στη γέφυρα Γουεστμίνστερ

Πέντε Βρετανοί αστυνομικοί τραυματίστηκαν όταν πλωτό της Μητροπολιτικής Αστυνομίας συγκρούστηκε με τη Γέφυρα του Γουεστμίνστερ. Ορισμένοι έπεσαν στο νερό αλλά διασώθηκαν άμεσα. Νοσηλεύονται και αναμένεται ενημέρωση για την κατάστασή τους.
όχημα αστυνομίας Γαλλίας
ΔΙΕΘΝΗ

Γαλλία: Η αστυνομία φυγάδευσε δήμαρχο λόγω απειλής από συμμορία ναρκωτικών

Ο δήμαρχος της Αλές στη νότια Γαλλία φυγαδεύτηκε και τέθηκε υπό αστυνομική προστασία λόγω απειλής επίθεσης από τη συμμορία «DZ Mafia», καθώς αυξάνονται τα περιστατικά βίας που σχετίζονται με το εμπόριο ναρκωτικών στη χώρα.